Follow us

Ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor, Παπαδόπουλος και Κόρο εναντίον Τριαντάφυλλου και όλα τα νέα

Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας και η "αποκαλυπτική" συζήτηση του Τζέιμς και του Τριαντάφυλλου.

Yupi collage

Survivor | Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor, Παπαδόπουλος και Κόρο εναντίον Τριαντάφυλλου και όλα τα νέα

Προτεινόμενοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα ήταν παίκτες της κόκκινης ομάδας. Ο Τριαντάφυλλος ο Αλέξης Παππάς και ο Γιώργος Ασημακόπουλος βρέθηκαν στον "τάκο".

Το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε για ακόμα μια φορά τον Τριαντάφυλλο, παρά την έκκληση που έκανε να μην το ψηφίσουν για το "καλό" της ομάδας του.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Ο Κόρο αποκάλεσε τον Τριαντάφυλλο "Κομπλεξάρα Ψιψινέλ"

Survivor

Σε μια έντονη ρήξη ήρθαν μετά τον στίβο μάχης ο Τριαντάφυλλος με τον Κώστα Παπαδόπουλο. Οι δύο άντρες ήρθαν σε αντιπαράθεση όταν ο παίκτης των Μπλε έλεγε στον Αλέξη Παππά ότι πιστεύει ότι ο κόσμος δεν θα τον στήριξη και θα αποχωρήσει. Ο Τριαντάφυλλος υπερασπίστηκε τον φίλο του ενώ και στην συζήτηση "μπλέχτηκε" και ο Γιώργος Κόρομι.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor

Για έπαθλο επικοινωνίας αγωνίστηκαν οι δυο ομάδες στον στίβο μάχης του Survivor.Οι παίκτες των δυο ομάδων έχουν δηλώσει πολλές φορές πως όταν αγωνίζονται για έπαθλο επικοινωνίας βγάζουν των "καλύτερο" εαυτό τους διότι είναι το πιο σημαντικό έπαθλο. Οι δύο ομάδες αγωνιστήκαν σε ένα στίβο μάχης που είχε αρκετά εμπόδια και στον τελικό στόχο έπρεπε να ρίξουν τις κορίνες, που θύμιζαν bowling.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Ο Κώστας Παπαδόπουλος εναντίον του Τριαντάφυλλου

Survivor

Λίγο πριν τον στίβο μάχης του Survivor ο Γιώργος Λιάνος έδωσε τον λόγο στον Κώστα Παπαδόπουλο. Ο παίκτης των Μπλε εξέφρασε την δυσαρέσκεια του προς τον "λόγο" που είχε βγάλει ο Τριαντάφυλλος στο συμβούλιο του νησιού της Τρίτης.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος χαρακτήρισε τον τραγουδιστή "κωλοτούμπα" διότι εδώ και μήνες λέει τους "οπαδούς" του να τον ψηφίσουν και αυτή την φόρα που είναι υποψήφιος με δύο ισχυρούς και παλιούς παίκτες κάνει το αντίθετο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Η "αποκαλυπτική" συζήτηση του Τζέιμς και του Τριαντάφυλλου

Survivor

Στο επεισόδιο της Τετάρτης στο Survivor είδαμε τον Τζέιμς Καφέτζη να αποκαλύπτει μια συζήτηση που είχε με τον Τριαντάφυλλο. Ο παίκτης της μπλε ομάδας είπε ότι έκανε μια συζήτηση με τον υποψήφιο προς αποχώρηση, Τριαντάφυλλο και του είπε ότι δεν θέλει να φύγει από το παιχνίδι.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ