Follow us

Δήμητρα Σιαμπάνη | Απαντά αν χώρισε με τον Τριαντάφυλλο

Όλη η αλήθεια.

Τριαντάφυλλος-Δήμητρα Σιαμπάνη NDP

Δεν είναι λίγοι όσοι έκαναν λόγο για πιθανό χωρισμό του Τριαντάφυλλου με τη σύζυγό του, Δήμητρα Σιαμπάνη, μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου του Survivor. Πιο συγκεκριμένα, οι φήμες και τα δημοσιεύματα κρίσης πυροδοτήθηκαν από τη συνομιλία του ζευγαριού στο έπαθλο επικοινωνίας του reality.

Ειδικότερα, ενώ ο τραγουδιστής ήταν πολύ εκδηλωτικός και έκανε ερωτική εξομολόγηση στη σύζυγό του, εκείνη δεν ανταπέδωσε με τον τρόπο που περίμενε, ούτε ήταν το ίδιο "θερμή". Έτσι, παρ' όλο που εκείνος της ζητούσε να του πει πως τον αγαπά, η σύζυγός του δεν απαντούσε.

Τι ισχύει

Τέλος στις φήμες αυτές έδωσε η ίδια η Δήμητρα Σιαμπάνη, επικοινωνώντας με τον Δημήτρη Παπανώτα που μετέφερε την απάντησή της στον αέρα του "Happy Day".

"Μου είπε η κοπέλα στο τηλέφωνο ότι δεν θέλει να ασχολείται με όλη αυτή την δημοσιότητα. Για το προφίλ μου είπε, ότι το έχει πριν γνωρίσει τον Τριαντάφυλλο και δεν το χρησιμοποιεί, δεν έχει ανανεώσει τα στοιχεία του προφίλ της. Όσο για το αν υπάρχει πρόβλημα ή όχι, φυσικά και δεν υπάρχει πρόβλημα μου είπε η κοπέλα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και δεν είναι ωραίο να συζητιούνται τέτοια πράγματα, γιατί έχουν και ένα παιδάκι", ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ