Follow us

Δημήτρης Ουγγαρέζος | "Όχι και συνάδελφος με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου"

"Είναι παρουσιάστρια, εγώ απλός πανελίστας".

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου NDP

Τη συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο περιοδικό "Εγώ" σχολίασαν στο "Πρωινό". Στην εν λόγω συνέντευξη η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στο πρόσφατο ταξίδι της με τον σύντροφό της στην Αίγυπτο, από όπου και μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα αποσπώντας αρκετά αρνητικά σχόλια στα social media.

Συγκεκριμένα, είπε μεταξύ άλλων: "Δεν θα απολογηθώ για την απόφασή μου, σίγουρα όμως με ενόχλησαν οι αντιδράσεις και η τοποθέτηση κάποιων συναδέλφων μου. Στην ζωή λένε ότι δεν πρέπει να παίρνεις μια απόφαση αλλά να ζεις και με αυτή. Εγώ στηρίζω τις αποφάσεις μου, αλλά όσο δυναμικός και να είσαι υπάρχει και η ευαίσθητη πλευρά των ανθρώπων."

Όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις της είπε: "Αποκλείεται να εννοεί εμένα. Όχι και συνάδελφος με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ούτε τις ίδιες καταβολές έχουμε, ούτε την ίδια αφετηρία έχουμε, ούτε τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζουμε το μέσο έχουμε, ελπίζω να μην έχουμε και την ίδια κατάληξη… Είναι παρουσιάστρια, εγώ απλός πανελίστας Φαίη.

Κανείς δεν είπε να απολογηθεί αλλά και εμείς μπορούμε να έχουμε άποψη. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι είναι παράνομο. Ποτέ. Εγώ είπα ότι εφόσον θα κάνεις τον "Αγρότη” και θα θέλεις τα τηλεκοντρόλ στο κανάλι σου, μην προκαλείς το κοινό αίσθημα, όταν ο άλλος πρέπει να στείλει μήνυμα για να πάει απέναντι, εσύ ανεβάζεις post ότι είσαι εκεί που δεν μπορεί να είναι ο άλλος και σβήνεις και τα σχόλια από κάτω”.

Δες αναλυτικά όσα σχολίασε

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ