Follow us

Φαίη Ξυλά | Θα συμπρωταγωνιστήσει με τον πρώην σύζυγό της, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο

"Στην πρώτη σεζόν μπήκε ο κολλητός μου, στη δεύτερη σεζόν θα μπει ο πρώην σύζυγός μου".

Φαίη Ξυλά, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος NDP

Στη "Φωλιά των ΚουΚου" βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης, 22 Απριλίου, η Φαίη Ξυλά και ο Βασίλης Μίχας. Οι πρωταγωνιστές του "Έρωτας με διαφορά" το οποίο ολοκλήρωσε την πρώτη του σεζόν, έκαναν και μερικές αποκαλύψεις για το μέλλον της σειράς. Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε η Φαίη Ξυλά πρόκειται να δούμε στο σίριαλ και τον πρώην σύζυγό της Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, με τον οποίο ήταν ζευγάρι 15 χρόνια.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: "Εκτός από τον Φάνη Μουρατίδη, τη Φωτεινή Τσακίρη και τη Μαρία Αλιφέρη και αρκετούς άλλους που μπήκαν και ανέτρεψαν και πολλά πράγματα, στη δεύτερη σεζόν θα έχουμε και τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό.

Στην πρώτη σεζόν μπήκε ο κολλητός μου, που είναι ο Φάνης Μουρατίδης, στη δεύτερη σεζόν θα μπει ο πρώην σύζυγός μου. Μόνο τον γιο μου δεν έχω βάλει να παίξει. Είναι 5,5 ετών και το ζητάει. Με τον Κωνσταντίνο είχαμε παίξει μαζί πριν δύο χρόνια στο θέατρο. Έχουμε πολύ καλή σχέση και αγαπιόμαστε και πάρα πολύ. Κι όταν χωρίσαμε, δουλεύαμε μαζί και πολύ καλά".

Δες όλη τη συνέντευξη στο ακόλουθο απόσπασμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ