Follow us

Irina Shayk | H γλυκιά φωτογραφία με την κόρη της στο Instagram

To διάσημο μοντέλο ανέβασε για πρώτη φορά μια φωτογραφία της μικρής Lea στα social media.

irina shayk Abaca Press

H κόρη της Irina Shayk και του Bradley Cooper είναι τεσσάρων χρονών, όμως το διάσημο πρώην ζευγάρι έχει καταφέρει να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι δύο γονείς δεν έχουν ανεβάσει φωτογραφίες της Lea στα social media ενώ στις παπαρατσικές φωτογραφίες τους δεν φαίνεται ποτέ το πρόσωπο της μικρής.

Η Irina Shayk φαίνεται πως αποφάσισε να ανεβάσει την πρώτη φωτογραφία της με την Lea χωρίς φυσικά να φαίνεται το πρόσωπό της. Αφορμή το νέο της look από τη νέα συλλογή του Ricardo Tisci για τον οίκο Burberry.

Το μοντέλο πόζαρε με το outfit από την φθινοπωρινή κολεξιόν Burberry, η παρουσίαση της οποίας έγινε στις 21 Απριλίου διαδικτυακά, ένα crop top και ένα statement παλτό. Η Irina κρατούσε από το χέρι την Lea και όπως φαίνεται από τη λεζάντα της φωτογραφίας την στιγμή απαθανάτισε ο Bradley Cooper.

Loading...

O ηθοποιός και η Shayk είχαν χωρίσει τον Ιούνιο του 2019 μετά από 4 χρόνια σχέσης και μεγαλώνουν μαζί το παιδί τους. Όπως είχε χαρακτηριστικά πει το μοντέλο σε συνέντευξή της "δεν καταλαβαίνω τον όρο co-parenting (σ.σ.κοινή ανατροφή)”, αφού τόσο εκείνη όσο και ο Bradley είναι 100% γονείς όλη την ώρα.

Πηγή: Madamefigaro.gr

Φωτογραφία: Abaca Press

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ