Follow us

Τα 10 πιο απρόβλεπτα cameos ηθοποιών σε βίντεο κλιπ γνωστών τραγουδιών

Άραγε έκαναν επιτυχία επειδή το άξιζαν ή λόγω των διάσημων εμφανίσεων;

MissBloom TEAM
Affleck- LaBeouf- Fox Splash News

Είναι αλήθεια πως ένα τραγούδι μπορεί να γίνει viral όχι μόνο για το ίδιο το τραγούδι αλλά και εξαιτίας του βίντεο κλιπ που το συνοδεύει. Ειδικά αν σε αυτό πρωταγωνιστούν διάσημοι ηθοποιοί, τότε η επιτυχία του κομματιού είναι δεδομένη.

1. Megan Fox - "I love the way you lie"

H Megan Fox ως πρωταγωνίστρια του τραγουδιού της Rihanna και του Eminem και της προβληματικής σχέσης, την οποία περιγράφουν οι στίχοι του κομματιού.

2. Scarlett Johansson - "What goes around...comes around"

Την άπιστη σύντροφο του Justin Timberlake υποδύεται η Johansson, αποκτώντας ένας τέλος που ίσως δεν της άξιζε, ακόμα κι αν υπέπεσε στο αμάρτημα της μοιχείας.

3. Eddie Murphy - "Remember the time"

Ο διάσημος κωμικός συμμετείχε στην αιγυπτιακή extravaganza όπως αποκάλεσε το βίντεο ο σκηνοθέτης, John Singleton μαζί με την Iman και τον Magic Johnson.

4. Ben Affleck - "Jenny from the block"

Θα μπορούσαμε να το αποκαλέσουμε και αυτοβιογραφικό το τραγούδι της JLo, αφού στην ουσία μας λέει πως είναι το ίδιο κορίτσι που μεγάλωσε στις γειτονιές του Bronx, παρά τα πλούτη και την επιτυχία της. Και στο βίντεο κάνει εμφάνιση και ο τότε σύντροφός της Ben Affleck.

5. Rubert Grint - "Lego House"

Ο "χαμένος αδερφός" του Ed Sheeran και κινηματογραφικός Ron Weasly, υποδύεται τον stalker του τραγουδιστή, με την εμμονή του στο τέλος να τον οδηγεί κατευθείαν στην αστυνομία.

6. Danny Devito - "Steal my girl"

Η κωμική φιγούρα του ηθοποιού κλέβει τις εντυπώσεις στο κομμάτι των One Direction.

7. Milo Ventimiglia - "Big girls don't cry"

Ο σέξι Milo που γνωρίσαμε στη σειρά "Gilmore Girls" και αγαπήσαμε στο "This is Us" είχε κάνει και ένα πέρασμα από το βίντεο του τραγουδιού της Fergie, ως πρωταγωνιστής στην ιστορία χωρισμού που μας διηγείται η τραγουδίστρια.

8. Shia LaBeouf - "Elastic Heart"

Ο LaBeouf σε ένα κλουβί μαζί με τη χορεύτρια, Maddie Ziegler δίνουν μια συγκλονιστική ερμηνεία στο κομμάτι της Sia.

9. Scott Eastwood - "Wildest Dreams"

Στα πιο τρελά της όνειρα πρωταγωνιστούσε ο Eastwood, όπως και έκανε στο ομώνυμο τραγούδι της. Η Taylor Swift μπλέκεται με τον ηθοποιό σε ένα παιχνίδι παράνομου έρωτα που δεν είχε αίσιο τέλος.

10. Channing Tatum - "Beautiful Trauma"

Ένα πολύ παράξενο ζευγάρι υποδύονται η Pink και ο Channing Tatum, χαρίζοντάς μας τις πιο υπέροχες χορευτικές τους ικανότητες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ