Follow us

Μυρτώ Αλικάκη | "Τα παιδιά μου και ο Πέτρος Λαγούτης είναι η οικογένειά μου"

Η εξομολόγηση για τη σχέση και το διαζύγιο με τον Πέτρο Λαγούτη.

Πέτρος Λαγούτης Μυρτώ Αλικάκη

Η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης αποτελούν αναμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και παρά το γεγονό ότι οι δυο τους δεν είναι πλέον μαζί, έχουν μόνο τα καλύτερα να πουν ο ένας για τον άλλον.

Το πρωί της Παρασκευής, η Μυρτώ Αλικάκη βρέθηκε καλεσμένη της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day , όπου μεταξύ άλλων εξήγησε πώς εκείνη και ο πρώην σύζυγός της έγιναν από πολιτισμένοι αγαπημένοι αλλά και πώς κατάφεραν παρά τις όποιες δυσκολίες, να παραμένουν για πάντα δεμένοι, έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα τα δυο τους παιδιά.

"Το ότι δεν ζούμε με τον Πέτρο στο ίδιο σπίτι δεν σημαίνει κάτι. Τα παιδιά μου και ο Πέτρος είναι η οικογένειά μου. Σίγουρα η εντιμότητα παίζει έναν ρόλο, να μην έχεις δηλαδή επίτηδες προσπαθήσει να "πατήσεις" τον άλλον κάτω, αλλά έχει να κάνει κυρίως με την προσπάθεια που κάνουν και οι δυο άνθρωποι να λύσουν τα προβλήματά τους, να ζητήσουν συγγνώμες, να βελτιωθούν, να γίνουν καλύτεροι, ώστε και οι δυο να μπορέσουν να θαυμάσουν ξανά ο ένας τον άλλον" δήλωσε αρχικά η Μυρτώ Αλικάκη.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ