Follow us

Rita Ora | Η φημολογούμενη σχέση της με οσκαρικό σκηνοθέτη και ηθοποιό

Η φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram "φούντωσε" τις φήμες περί σχέσης.

Rita Ora Splash News/Ideal Image

Η φήμη που κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό στα πηγαδάκια του Hollywood δεν είναι άλλη από τη σχέση της τραγουδίστριας Rita Ora με τον κωμικό, σκηνοθέτη, σεναριογράφο και παραγωγό, Taika Waititi.

Τις υποψίες του κοινού έρχεται να επιβεβαιώσει μια φωτογραφία που ανήρτησε η σταρ στον λογαριασμό της στο Instagram, με τους δυο τους να είναι αγκαλιά, φορώντας matchy-matchy Gucci outfits. Η φωτογραφία βρέθηκε ανάμεσα σε άλλες, στο καρουζέλ που ανέβασε η Ora, το οποίο τιτλοφόρησε ως "Καλές στιγμές, αναμνήσεις, άσχετα πράγματα στο κινητό μου και εκείνα που αγαπώ", δίνοντας ένα update της εβδομάδας που πέρασε.

Η 30χρονη τραγουδίστρια αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αυστραλία για το The Voice Australia, στο οποίο είναι κριτής, όπως και ο βραβευμένος με Όσκαρ για την ταινία Jojo Rabbit, Waititi, ο οποίος συνεχίζει τα γυρίσματα για τη νέα ταινία Thor: Love and Thunder.

Loading...

Μάλιστα, οι φανς δεν μπορούσαν να καταλάβουν τον λόγο που η Ora περνούσε πολύ χρόνο με ηθοποιούς από το καστ της ταινίας, με τη φωτογραφία να δίνει τις απαιτούμενες εξηγήσεις. Ένα ακροατής, πάλι, του podcast Who? Weekly, δήλωσε πως είχε δει το διάσημο ζευγάρι σε ένα εστιατόριο στην Αυστραλία, σε ρομαντικό τετ-α-τετ.

Προς το παρόν, κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει το γεγονός.

Φωτο: Abaca/www.visualhellas.gr

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ