Follow us

Ο Anthony Hopkins κοιμόταν την ώρα της ανακοίνωσης της νίκης του

Ο ηθοποιός αυτή την περίοδο βρίσκεται στη γενέτειρά του, στην Ουαλία.

Anthony Hopkins Splash News/Ideal Image

Ο Anthony Hopkins ανήκει στην κατηγορία του "κοιμήσου εσύ και η τύχη σου δουλεύει". Ο ηθοποιός μπορεί να έγραψε ιστορία κερδίζοντας το 2ο όσκαρ του σε ηλικία 83 ετών για την ταινία "The Father", αφήνοντας μάλιστα πίσω του τους ταλαντούχους Riz Ahmed, Chadwick Boseman, Gary Oldman και Steven Yeun, όμως δεν το γνώριζε καθώς εκείνη τη στιγμή τον είχε πάρει ο ύπνος στο κρεβάτι του.

"Ο Tony βρίσκεται στην Ουαλία, εκεί ;oπου μεγάλωσε και κοιμόταν στις 4 τα ξημερώματα όταν τον ξύπνησα για να του πω τα νέα", δήλωσε στο People ο επί χρόνια μάνατζέρ του, Jeremy Barber, συνεχίζοντας πως ο ηθοποιός ήταν πολύ χαρούμενος και ευγνώμων.

Ο Hopkins αφού έλαβε τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά κορονοϊού και ύστερα από έναν χρόνο καραντίνας, κατάφερε να επιστρέψει στην Ουαλία. "Λάτρεψε τον ρόλο του στο "The Father"- είναι η πιο περήφανη ερμηνεία του- και το να κερδίσει ως ο μεγαλύτερος σε ηλικία ηθοποιός στην κατηγορία, σημαίνει πολλά γι'αυτον", συμπλήρωσε ο Barber.

Το βραβείο παρέλαβε στη θέση του ο Joaquin Phoenix, ο οποίος είχε κερδίσει το περσινό όσκαρ Α'Ανδρικού ρόλου. Για τον Hopkins ήταν η 6η υποψηφιότητα ενώ έχει κερδίσει ακόμα ένα όσκαρ το 1992, για την ερμηνεία του ως Hannibal Lecter στο ψυχολογικό θρίλερ "Η Σιωπή των Αμνών".

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ