Follow us

Πάνος Μουζουράκης | Η φάρσα που έκανε στη μητέρα του με τη σύντροφό του, Τζίνα Βαρελά

Το βίντεο του ζευγαριού από το σπίτι τους στο Los Angeles.

Πάνος Μουζουράκης Τζίνα Βαρελά NDP

Στο Los Angeles βρίσκεται την περίοδο αυτή ο Πάνος Μουζουράκης μαζί με τη σύντροφό του, Τζίνα Βαρελά. Ο γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται συχνά στο εξωτερικό για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, δεν θα μπορέσει φέτος να περάσει τις ημέρες των γιορτών και του Πάσχα στην Ελλάδα, αλλά δεν ξεχνά να επικοινωνεί με τα μέλη της οικογένειάς του.

Όπως μάλιστα βλέπουμε σε βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Instagram, αποφάσισε να κάνει μια αστεία φάρσα στη μητέρα του, παρουσία της αγαπημένης του και επίσης ηθοποιού. Πιο συγκεκριμένα, έβαλε να παίζει στην τηλεόρασή του μια λειτουργία και έκατσε μπροστα από την οθόνη. Στη συνέχεια κάλεσε με βίντεο κλήση τη μαμά του κάνοντάς της πλάκα πως πήγε παράνομα στην εκκλησία, με εκείνη να τον πιστεύει. Τη διαδικασία τράβηξε βίντεο η Τζίνα Βαρελά, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο προφίλ του.

"Όταν πέρσι τέτοιο καιρό θέλαμε να διακωμωδήσουμε την κατάσταση για να τελειώνει αυτό το αστείο, είπα να κάνω μια φάρσα στην μανούλα μου ότι πήγα παράνομα εκκλησία. Η φάρσα τελικά δεν έπιασε και το αστείο συνεχίζεται και φέτος (άλλη μια ευκαιρία).

Και έτσι εγώ ο μικρός ο αμνός του Θεού, αναρωτιέμαι μήπως είμαι τελικά απλά άλλο ένα πρόβατο στη φωλιά του λύκου. Καλή Αγία Μεγάλη Εβδομάδα εύχομαι σε όλους σας. Ο Θεός μαζί σας. Αγαπάτε Αλλήλους. Moment captured by
@ginavarelaland” έγραψε με χιούμορ ο Πάνος Μουζουράκης στη λεζάντα του στο Instagram.

Δες την ανάρτηση:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ