Follow us

Κώστας Σόμμερ | Μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της συντρόφου του με μία τρυφερή φωτογραφία

Ανοιξιάτικες βόλτες για το ζευγάρι.

kostas sommer NDP Photo Agency

Έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από τη στιγμή που ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη ανακοίνωσαν πως θα γίνουν γονείς και το ζευγάρι φαίνεται πως είναι ενθουσιασμένοι. Οι δυο τους μάλιστα είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram, όπου μοιράζονται συχνά στιγμές της καθημερινότητας τους με τους followers τους.

Σήμερα μάλιστα το ζευγάρι απόλαυσε μία ανοιξιάτικη βόλτα με τη Βαλεντίνη Παπαδάκη να δημοσιεύει στο προφίλ της ένα πολύ τρυφερό Instagram story, στο οποίο φαίνεται η φουσκωμένη κοιλιά της και το χέρι του Κώστα Σόμμερ που τη χαϊδεύει. Το ζευγάρι μάλιστα έχει αποφασίσει να μην ανακοινώσει το φύλο του μωρού που περιμένουν.

Η τρυφερή ανάρτηση της Βαλεντίνης Παπαδάκη

Κώστας Σόμμερ | Μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της συντρόφου του με μία τρυφερή φωτογραφία
sommer

Λίγο μετά την ανακοίνωση που είχε κάνει το ζευγάρι, ο Κώστας Σόμμερ είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Love It, και είχε μιλήσει για τις αλλαγές που θα έρθουν στη ζωή τους, αλλά και την ατυχή εγκυμοσύνη που είχε η σύντροφος του.

"Είναι μια φάση στην οποία αλλάζεις σελίδα, αλλάζεις βιβλίο, αλλάζεις στάση ζωής και συναισθηματικά αλλάζεις σαν άνθρωπος. Είναι διαφορετικό να σου αρέσουν τα παιδιά των άλλων και διαφορετικό να έχεις την ευθύνη να μεγαλώσεις έναν άνθρωπο που να προσφέρει και κάτι στην κοινωνία. Είναι μια ευθύνη που νιώθεις πάνω σου και είναι πολύ όμορφη ταυτόχρονα".

Όσον αφορά την δύσκολη περίοδο που βιώσανε με την αποβολή, είπε: "Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο για εσένα, να σε ολοκληρώσει και να μπεις στην διαδικασία να φέρεις έναν άνθρωπο μαζί του στον κόσμο. Για εμένα ήταν πάρα πολύ σημαντικό να βελτιώσω τα ποσοστά ώστε να επιτύχει αυτή η οικογένεια… Από την μία δεν μπορείς να προγραμματίσεις κάτι τέτοιο, γνωρίζεις έναν άνθρωπο και δεν ξέρεις ότι θα φτάσετε μέχρι εδώ. Δεν φτάνει να δεις απλά μια ωραία γυναίκα για να πεις ότι θα ανοίξεις σπίτι, χρειάζονται και άλλα πράγματα θεωρώ. Για την δύσκολη στιγμή που είχαμε με την αποβολή, έμαθα ότι πάρα πολύς κόσμος το έχει περάσει αυτό. Εμείς στην αρχή πάθαμε σοκ, αλλά μετά καταλάβαμε ότι συμβαίνει σε πολλούς και είναι πολύ περίεργο το πώς φτιάχνετε ο ανθρώπινος οργανισμός… Εμείς πήγαμε παρακάτω και χωρίς πολύ άγχος, παίζει τεράστιο ρόλο η ψυχολογία, δεν απέτυχες, ούτε είναι απώλεια, δεν ήταν να γίνει".

Όσον αφορά στα σχέδια για γάμο, ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως "Γάμος προβλέπεται κατά κάποια άποψη. Μου αρέσει εμένα η οικογένεια. Δεν τον κάνω γιατί πρέπει να γίνει. Θα τον κάνουμε και όλα θα μπουν στη θέση τους".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ