Follow us

Survivor | Ο τσακωμός της Μαριαλένας και του Σάκη & ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ο Τριαντάφυλλος έσπασε το ρεκόρ του Ντάνου, οι προσωπικές αποκαλύψεις της Μαριαλένας για τη σχέση της με τον Σάκη & η ομάδα που κέρδισε.

Survivor

Survivor | Ο τσακωμός της Μαριαλένας και του Σάκη

Survivor | Ο τσακωμός της Μαριαλένας και του Σάκη & ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μέτα τον στίβο μάχης και την ήττα τον Μπλε είχαμε μία απρόσμενη διένεξη. Λίγο πριν αρχίσει το αγώνισμα ατομικής ασυλίας, είδαμε την Μαριαλένα να φεύγει από τον χώρο και να πηγαίνει στους γιατρούς την παραγωγής διότι ζαλιζόταν.

Λίγο αργότερα η Μαριαλένα επέστρεψε στον στίβο μάχης της ατομικής ασυλία με δάκρυα στα μάτια και είπε πως δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά τονίζοντας πως δεν θέλει να το συζητήσει με κανέναν.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Ο Τριαντάφυλλος έσπασε το ρεκόρ του Ντάνου

Survivor

Ο Τριαντάφυλλος είχε την τιμητική του στο επεισόδιο της Κυριακής στο Survivor. Ο τραγουδιστής πριν το αγώνισμα επάθλου πήρε μαζί του το φοινικόφυλλο το οποίο ονόμασε "Αλέξη Παππά" ώστε να νιώθει κοντά την παρουσία του φίλου του.

O Γιώργος Λιανός, μάλιστα, ενημέρωσε τον Τριαντάφυλλο ότι κατάφερε να ξεπεράσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο σε παραμονές στο ριάλιτι και πως ισοφάρισε με την Ελισάβετ και την Ροδανθή από τα παλιότερα Survivor.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Οι προσωπικές αποκαλύψεις της Μαριαλένας για τη σχέση της με τον Σάκη

Survivor

Στο επεισόδιο της Δευτέρας στο Survivor είδαμε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να αποκαλύπτει μερικές στιγμές από την προσωπική της ζωής με τον Σάκη Κατσούλη.

Η Μαριαλένα είπε στους συμπαίκτες της για το πόσο διήρκησε η σχέση τους, για το ποιος χώρισε ποιον αλλά και ότι φτάσανε κοντά στον γάμο. Μάλιστα, η ίδια είπε και για την εποχή που ο Σάκης ήταν ζευγάρι με την Χριστίνα Κεφάλα και αποκάλυψε μια ιστορία από εκείνη την εποχή.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Η ομάδα που κέρδισε & ο παίκτης με την ατομική ασυλία

Survivor

Στο επεισόδιο της Δευτέρας είδαμε τους παίκτες των δυο ομάδων του Survivor να αγωνίζονται για έπαθλο ασυλίας.

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχε ένα ατύχημα στον στίβο μάχης. Η παίκτρια χτύπησε όταν έπεσε το άρμα πάνω της με αποτέλεσμα να χάσει την αναπνοή της για λίγο. Ευτυχώς δεν επρόκειτο για κάτι σοβαρό με τη Μαριαλένα να συνεχίζει να αγωνίζεται και τον Σάκη Κατσούλη να είναι στο πλευρό της.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Αυτός είναι ο πρώτος "μπλε" υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor

Αμέσως μετά τη νίκη των Κόκκινων στο αγώνισμα ασυλίας, σειρά είχαν οι Μπλε να ψηφίσουν τον συμπαίκτη τους που θέλουν να αποχωρήσει από το Survivor.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ