Follow us

Δήμητρα Παπαδήμα - Γιάννης Μποστατζόγλου | Η κόρη τους είναι ηθοποιός και παίζει στο "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα"

Η όμορφη Θαλασσινή Μποστατζόγλου μιλά για τους γονείς της.

Δήμητρα Παπαδήμα - Γιάννης Μποστατζόγλου NDP

Στον Ιορδάνη Παπακυριακού και το "Pop up" μίλησε η Θαλασσινή Μποσταντζόγλου. Η κόρη των Δήμητρα Παπαδήμα και Γιάννη Μποστατζόγλου, αναφέρθηκε στη σχέση της με τους γονείς της, στη συμμετοχή της στη σειρά "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα", στις σπουδές της στη δημοσιογραφία αλλά και στην αγάπη της για την υποκριτική τέχνη.

"Ήμουν αρνητική στο να ασχοληθώ με την υποκριτική. Δεν υπήρχε ποτέ τίποτα που να ήταν ο στόχος μου. Πήγα στη δημοσιογραφία και στην πορεία ενώ ήμουν στη Πάντειο άρχισα κάπως να το σκέφτομαι και αποφάσισα ότι αυτό είναι να κάνω. Ο μπαμπάς μου συγκινήθηκε. Και η μαμά χάρηκε, αλλά ήταν λίγο πιο επιφυλακτική. Και οι δύο είναι φοβερά υποστηρικτικοί” είπε αρχικά.

Δήμητρα Παπαδήμα - Γιάννης Μποστατζόγλου | Η κόρη τους είναι ηθοποιός και παίζει στο "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα"

Και προσέθεσε όσον αφορά την κριτική: "Δεν σκοπεύω να αποδείξω κάτι. Εγώ είμαι εδώ γιατί αγαπάω την υποκριτική. Προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερη, σοβαρή, επαγγελματίας… Τώρα ξεκινάω. Νομίζω ο χρόνος θα το δείξει μόνος του. Αν είναι να μείνω θα μείνω, αν όχι δεν θα μείνω”.

"Η μαμά είναι πιο αυστηρή αλλά είναι πολύ δίκαιη. Όταν ήμουν μικρή και αργούσα θα με έπαιρνε 15 τηλέφωνα. Ο μπαμπάς θα μου έλεγε "τι έγινε, άργησες;”.

Δήμητρα Παπαδήμα | "Δέχτηκα σεξουαλική βία την ώρα της παράστασης"

Δήμητρα Παπαδήμα

Δες όσα είπε στο απόσπασμα παρακάτω

Φωτογραφίες: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ