Follow us

Αλέξης Παππάς | Απαντά πρώτη φορά για τη σχέση του με την Alessia και τον γάμο

Γάμος για Σάκη - Μαριαλένα; Αποκαλύπτει πως θα είναι ο κουμπάρος.

Αλέξης Παππάς NDP

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή "Love It" ο Αλέξης Παππάς προβλήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης από τη συχνότητα του SKAI. Πρόκειται για την πρώτη φορά που μιλά μετά το "Survivor" και έχει φυσικά πολλά να πει, απαντώντας σε όλες τις juicy απορίες που έχουν προκύψει. Φυσικά μίλησε για τη σχέση του Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, καθώς και στη δική του φημολογούμενη σύντροφο, Alessia.

Έλενα Κρεμλίδου | Το reunion με τους παίκτες του Survivor και η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της

"Ο Σάκης ομόρφυνε τη Μαριαλένα, περνάνε πάρα πολύ όμορφα. Ήταν πολύ άγρια η Μαριαλένα. Έβαλα το χεράκι μου να έρθουν πιο κοντά η Μαριαλένα και ο Σάκης. Μίλησα και στους δύο. Δε ξέρω από εδώ και πέρα τι πρόκειται να κάνουν. Δε ξέρω αν θα έχουμε γάμο. Ο κουμπάρος παίρνει εντολές. Θα είμαι ο τρίτος που θα το μάθει. Ο Σάκης, ως κυνηγός, είναι περισσότερο καψούρης. Έχει πει στο παρελθόν πως ήρθε στο Survivor για να βοηθήσει τη Μαριαλένα."

Δεν ξέρω αν υπάρχει η σχέση μου ακόμη μετά από τόσο καιρό. Εγώ είχα πει σε αυτή την κοπέλα ότι μέχρι 25 Μαρτίου θα είμαι πίσω. Σιγά μη κάτσω παραπάνω. Δε θα παντρευόμασταν 25 Μαρτίου. Έχουμε βρεθεί μόνο μια φορά, είχαμε έρθει πολύ κοντά αν και από απόσταση. Έχουμε αφήσει στα μισά μια ιστορία. Είναι από τα πράγματα που σου συμβαίνουν μια φορά. Είναι αυτό το κεραυνοβόλο" είπε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Παππάς.

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ