Follow us

Έφη Ρασσιά | "Είχε βάλει κάποιος στοιχηματάκι αν μπορεί να ρίξει την ανιψιά του Ρώμα"

Η σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή.

Έφη Ρασσιά NDP

Στην κάμερα της εκπομπής Pop Up μίλησε η Έφη Ρασσιά ή αλλιώς τηλεοπτική "Βάλια" από το Καφέ της Χαράς. Η νεαρή ηθοποιός και ανιψιά του σεναριογράφου της σειράς και επίσης ηθοποιού Χάρη Ρώμα, παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, αναφερόμενη στην επιστροφή της δημοφιλούς σειράς του ANT1, στον θείο της, αλλά και στα λάθη που έχει κάνει στο παρελθόν με τις προσωπικές της σχέσεις.

"Δεν περίμενα καθόλου ότι θα γινόταν ξανά το Καφέ της Χαράς. Όταν μου το είπε ο Χάρης, ήρθε στο θέατρο να με δει, για να διαπιστώσει μαζί με τον σκηνοθέτη της σειράς, αν τα λέω. Στην οικογένειά μου υπάρχει αγάπη, αγαπιόμαστε, αλλά δεν χαριζόμαστε. Εγώ γι’ αυτό εμπιστεύτηκα Χάρη Ρώμα, επειδή αν πίστευε ότι θα έβαζα τη δουλειά του σε κίνδυνο, θα μου έλεγε "άστο”. Δεν θα υπήρχε θέμα. Με πίστεψε και γι’ αυτό τον ευχαριστώ. Με πίστεψε σε μια φάση που εγώ δεν πίστευα στον εαυτό μου" είπε αρχικα στη δημοσιογράφο της εκπομπής Χριστιάνα Κοχλατζή.

Και προσέθεσε "Δεν είναι κακός σύμβουλος η απειρία στον έρωτα; Εκεί κι αν έχω δυσάρεστη εμπειρία. Ήταν "στοιχηματάκι” αν μπορούσε να ρίξει την ανιψιά του Ρώμα. Το κατάλαβα εγκαίρως, αλλά είχα αρχίσει να δένομαι"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ