Γιούλικα Σκαφιδά | Η απάντηση στον Αλέξη Παππά μετά από όσα είπε για εκείνη

"Βρε Αλέξη Παππά μου άσε τους ηθοποιούς στην ησυχίας τους. Πέρασες και δεν ακούμπησες" είχε πει αρχικά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ
NDP

Ουκ ολίγες ήταν οι απαντήσεις που κλήθηκε να δώσει ο Αλέξης Παππάς στην πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρηση από το Survivor στην εκπομπή "Love It". Ο ηθοποιός φυσικά απάντησε και σε όλα τα αρνητικά και αιχμηρά σχόλια που δέχθηκε.

Ανάμεσα σε αυτά ήταν και εκείνο της Γιούλικας Σκαφιδά που με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Twitter είχε γράψει: "Βρε Αλέξη Παππά μου άσε τους ηθοποιούς στην ησυχίας τους. Πέρασες και δεν ακούμπησες".

Τι της απάντησε λοιπόν εκείνος;

"Επειδή ο καθένας μπορεί να κάθεται στην τουαλέτα του εκείνη τη στιγμή, να του περνάνε σκέψεις και να λέει "Ας γράψω κι ένα μήνυμα, ας κάνω κι ένα comment”, δεν μπορώ να μπω στην ψυχοσύνθεση του καθενός και να βγάλω το πόρισμα για το κάθε comment που έκανε".

Με αφορμή αυτό, η εκπομπή "Ευτυχείτε" συνάντησε τη Γιούλικα Σκαφιδά η οποία απάντησε στις δηλώσεις του Αλέξη Παππά: "Μου αρέσουν τα αγωνίσματα και πορώνομαι, αλλά δε ξέρω αν θα έβαζα τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία. Νομίζω θα έκανε κακό στη δουλειά μου. Το σχόλιο μου τότε για τον Αλέξη Παππά, έγινε απλώς γιατί έτυχε να παρακολουθήσω εκείνη τη μέρα μια ώρα, έναν τσακωμό και κάποιον που υπερασπίστηκε τους ηθοποιούς. Ήταν αυθόρμητο σχόλιο. Εμένα μου αρέσει να βλέπω πιο πολύ τα αγωνίσματα, το αθλητικό κομμάτι. Το reality δε το γνωρίζω τόσο πολύ. Ήταν ένα σχόλιο των πέντε δευτερολέπτων που απλώς πολύ αυθόρμητα το έγραψα στο Twitter, δεν έχει κάτι από κάτω πραγματικά" είπε χαρακτηριστικά.

Δες την απάντησή της:

Εξωτερική φωτογραφία: NDP