Follow us

Ιωάννα Μαλέσκου | Έτσι αντέδρασε όταν ρώτησαν τον Mario Hezonja για εκείνη

"Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης".

Ιωάννα Μαλέσκου NDP

Στο gazzetta.gr και τον Αντώνη Καλκαβούρα παραχώρησε συνέντευξη ο Mario Hezonja. Το απόσπασμα που δεν άργησε να γίνει viral στα social media είναι αυτό που ο Κροάτης μπασκετμολίστας ρωτήθηκε σχετικά με το ποια είναι η αγαπημένη του Ελληνίδα παρουσιάστρια, με τον ίδιο να απαντά "νομίζω ξέρεις". Το εν λόγω απόσπασμα προβλήθηκε και στον αέρα της εκπομπής Love It τη Μεγάλη Τετάρτη, προκαλώντας εμφανή αμηχανία στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Ιωάννα Μαλέσκου | Αγνώριστη στα καλλιστεία "Μις Κρήτη" του 2013 (vid)

Να σου θυμίσουμε ότι οι δυο τους έχουν συζητηθεί αρκετά λόγω του like που είχε κάνει ο Hezonjia στο Instagram στην εντυπωσιακή οικοδέσποινα του SKAI, με τις φήμες για πιθανό φλερτ ανάμεσά τους να παίρνουν αμέσως φωτιά.

Η Ιωάννα Μαλέσκου λοιπόν είπε: "Αρχικά είναι γλυκύτατος και ένας εξαιρετικός παίκτης ο Μάριο, ο Χεζόνια. Είναι σούπερ Μάριο, να τα λέμε και αυτά. Λατρεύεται από το σύνολο των Παναθηναϊκών. Είναι παιχτούρα. Υπάρχουν πολλές αξιόλογες Ελληνίδες παρουσιάστριες… Πάμε σε ένα άλλο θέμα. Ντροπή μας. Τα φιλιά μας στον σούπερ Μάριο, είναι ένας εξαιρετικός παίκτης"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ