Follow us

Μαίρη Συνατσάκη | "Τώρα είναι η ωραιότερη φάση της ζωής μου"

Η όλο νόημα δήλωση μετά τα δημοσιεύματα για τη σχέση με τον Ίαν Στρατή.

Μαίρη Συνατσάκη NDP

Αν και επισήμως δεν το έχουν επιβεβαιώσει ούτε η Μαίρη Συνατσάκη, ούτε ο Ίαν Στρατής, όλα δείχνουν πως εδώ και μερικούς μήνες οι δυο τους είναι ζευγάρι. Η δημοφιλής YouTuber και παρουσιάστρια στο τελευταίο της βίντεο είχε πει σχετικά με την προσωπική της ζωή:

Μαίρη Συνατσάκη | Απαντά αν έχει σχέση με τον Ίαν Στρατή στους συνδρομητές της

"Θέλω να σας πω κάποια πραγματάκια. Ας μιλήσουμε με ανοιχτά χαρτιά επιτέλους. Ξέρω πως έχουν δημιουργηθεί μερικές απορίες για αυτό το γατάκι που περνάει στο βίντεο για μερικά δευτερόλεπτα. Υπάρχει ένα δεύτερο γατί στο σπίτι, αλλά θα σας μιλήσω για αυτό εκτεταμένα, όταν μπορώ. Θα σας πω όμως, δε θα σας το κρατήσω για πάντα μυστικό. Αλλά όχι ακόμη, εντάξει;".

Loading...

Τώρα λοιπόν διοργάνωσε ένα Q&A για να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων μέσω Instagram. Όταν λοιπόν ένας follower της ζήτησε να ανεβάσει μια φωτογραφία από την ωραιότερη φάση της ζωής της, εκείνη έδωσε μια απάντηση όλο νόημα

"Τώρα! Τώρα είναι η ωραιότερη φάση της ζωής μου! Παρά την τρέλα που επικρατεί, το στρες μου που είναι στα χειρότερα του, την κλεισούρα, όλα τέλος πάντων νιώθω την περισσότερη ευγνωμοσύνη που έχω αισθανθεί ποτέ για όσα ΟΝΤΩΣ έχω σε αυτή τη φάση. Και είναι όλα άνθρωποι και συναισθήματα”.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ