Χρήστος Σωτηρακόπουλος | Συγκινεί με την εξομολόγηση για τον χαμό της συζύγου του

Η σπάνια εξομολόγηση του δημοσιογράφου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΛΥΨΩ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

Μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε στο Πρωινό τη Μεγάλη Τετάρτη ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος. Ο δημοσιογράφος μίλησε για την καριέρα και την επαγγελματική του πορεία, ενώ προέβη και σε μια πιο προσωπική εξομολόγηση όταν αναφέρθηκε στην απώλεια της συζύγου του, Άντζελας.

"Περισσότερο απ’ όλα είμαι ένα παιδί της τηλεόρασης. Διάλεξα ένα επάγγελμα το οποίο με έχει κάνει να μην έχω αισθανθεί μέχρι τώρα ότι έχω δουλέψει στη ζωή μου. Όλη η τελευταία δεκαετία τραυμάτισε την εμπιστοσύνη του κοινού προς τα media. Σε αυτό έχει παίξει ρόλο και η δημοσιογραφία.

Όχι, δεν με στεναχωρεί ότι και να μου πει κάποιος στα social media, σε επίπεδο κριτικής. Κάνεις μια δουλειά 40 χρόνια στην οποία εσύ κρίνεις, οπότε δεν μπορείς να λες να μην κρίνουν εσένα. Είχα πάρα πολλές προτάσεις στα 23 χρόνια που πέρασα στο Mega. Μου έγιναν προτάσεις να κάνω μια πρωινή εκπομπή και ένα γενικό τηλεπαιχνίδι. Ποτέ δεν είπα ναι. Όποιοι προσπαθούν να κάνουν πάρα πολλά πράγματα, καταλήγουν να τα κάνουν μέτρια" είπε αρχικά.

Και προσέθεσε αναφορικά με τον χαμό της γυναίκας του: "Η πιο δύσκολη στιγμή που περάσαμε και τα παιδιά κυρίως που είναι σε σχετικά μεγάλη ηλικία πια, όταν φεύγει η μητέρα από τη ζωή. Στη μητέρα ο άνθρωπος, λέει, ορφανεύει. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή, έφυγε αν θέλεις "τζάμπα". Πήγε να κάνει μια απλή αλλαγή στο ισχίο, την έκανε, σηκώθηκε, περπάτησε, πήρε μικρόβιο και σε λίγες μέρες έφυγε".