Follow us

10 Ελληνίδες παρουσιάστριες που είπαν όχι στο ξανθό

...και πολύ καλά έκαναν!

MissBloom TEAM
Σίσσυ Χρηστίδου NDP

Μπορεί η πλειοψηφία των Ελληνίδων παρουσιαστριών να έχουν επιλέξει εδώ και χρόνια την ξανθή απόχρωση στα μαλλιά τους- σε ορισμένες περιπτώσεις έχει γίνει για εκείνες σήμα κατατεθέν (βλ. Ελένη Μενεγάκη)- υπάρχουν, ομως, και εκείνες που αρνήθηκαν να ενστερνιστούν την τάση, παρά προτίμησαν να παραμείνουν πιστές στο φυσικό τους ή επέλεξαν κάποιο άλλο χρώμα για την κώμη τους.

Σίσσυ Χρηστίδου

Έχοντας πραγματοποιήσει διάφορους πειραματισμούς στα μαλλιά της - μεταξύ των οποίων ήταν και το ξανθό, κακά τα ψέματα-, η παρουσιάστρια του "Έλα Χαμογέλα" εδώ και χρόνια έχει καταλήξει στο κόκκινο, που αναμφίβολα της ταιριάζει ιδανικά.

Loading...

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Αν και έχει κάνει μικρές ανταύγειες για να φωτίσει το χρώμα της, η παρουσιάστρια του "Pop Up" δεν αποχωρίζεται το καστανό της χρώμα. Κι ας την είδαμε στο MadWalk του 2019 με πλατινέ απόχρωση-ήταν μόνο μία περούκα.

Loading...

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η παρουσιάστρια του "Happy Day" έχει υπέροχα, πυκνά μαλλιά και το μόνο που κάνει για να αναδείξει το χρώμα της είναι λεπτές, ανοιχτές ανταύγειες.

Loading...

Μαίρη Συνατσάκη

Ενώ εδώ και πολύ καιρό είχε κατασταλάξει στο κόκκινο χρώμα - μην ξεχνάμε πως την έχουμε δει και με μπλε απόχρωση στα μαλλιά - η Συνατσάκη αποφάσισε να "επιστρέψει στις ρίζες της".

Loading...

Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Συχνά τη συγκρίνουν με την Kate Middleton σε ό,τι αφορά το στιλ της αλλά και τα μαλλιά της. Όπως και η δούκισσα του Cambridge, έτσι και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μένει πιστή στο φυσικό της καστανό χρώμα και κατά καιρούς το ανοίγει ελαφρώς για να το γλυκάνει.

Loading...

Χριστίνα Μπόμπα

Η influencer και για λίγο καιρό παρουσιάστρια έχει αυτό το φυσικό καστανό χρώμα στα μαλλιά της, που τονίζει υπέροχα τα μάτια της.

Loading...

Πόπη Τσαπανίδου

Η παρουσιάστρια, που αυτή την περίοδο απουσιάζει από την τηλέοραση όμως την ακούμε καθημερινά στο ραδιόφωνο, έχει τα ωραιότερα μαλλιά της ελληνικής showbiz. Δεν συμφωνείτε;

Loading...

Τζώρτζια Γεωργίου

Η παρουσιάστρια του "Στην φωλιά των ΚούΚου" φαίνεται πως δεν πειραματίζεται πολύ με τον χρώμα των μαλλιών της, καθώς το φυσικό της της πηγαίνει πολύ.
​​​​

Loading...

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Αν και την έχουμε δει και με πιο ανοιχτή απόχρωση στα μαλλιά, το καστανό παραμένει σταθερή αξία για την παρουσιάστρια.

Loading...

Μπάγια Αντωνοπούλου

Την έχουμε δει και με πλατινέ μαλλί (σοκ!) όταν ανέβασε μια φωτογραφία της από νεαρή ηλικία στο πλαίσιο του #10yearschallenge και χαιρόμαστε πολύ που δεν επανέλαβε το ίδιο λάθος.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ