Follow us

Celebrity News | Ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor, η απίστευτη συγκίνηση στο ριάλιτι, τα χρήματα που έφερε σε ΣΚΑΪ και Acun ο Ντάφυ και όλα τα νέα

Όλα όσα διαβάσαμε στο Yupiii.gr.

MissBloom TEAM
Celebrity News

Η Ανθή Σαλαγκούδη απάντησε στον Περικλή Κονδυλάτο

Celebrity News | Ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor, η απίστευτη συγκίνηση στο ριάλιτι, τα χρήματα που έφερε σε ΣΚΑΪ και Acun ο Ντάφυ και όλα τα νέα

Το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης ο Περικλής Κονδυλάτος θέλησε να κάνει μια ανάρτηση για την Ανθή Σαλαγκούδη, όμως σχολιάστηκε ως άκομψη.

Ο ίδιος μέσα από το "Ευτυχείτε" θέλησε να εξηγήσει την ανάρτηση του, λέγοντας πως είναι απλά από τα αγαπημένου τραγούδια.

Η Ανθή Σαλαγκούδη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό έκανε μια ανάρτηση.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Ζαλίζουν τα χρήματα που έφερε σε ΣΚΑΪ και Acun Media ο Τριαντάφυλλος

Τριαντάφυλλος

Ο Τριαντάφυλλος έχει υπάρξει εννέα φορές υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor και φαίνεται πως δεν θα αποχωρήσει ούτε απόψε από το ριάλιτι επιβίωσης. Μάλιστα ο ίδιος έχει ξεπεράσει και το ρεκόρ του Ντάνου στις υποψηφιότητες.

Ωστόσο, μέσα από το "Πρωινό" είδαμε τα χρήματα που έχουν φέρει οι υποψηφιότητες του τραγουδιστή σε ΣΚΑΪ και Acun Media. Όπως είπε ο Αλέξης Μίχας, το κανάλι και η εταιρία παραγωγής του ριάλιτι έχουν συγκεντρώσει ένα μεγάλο ποσό από τις οκτώ προηγούμενες υποψηφιότητες του τραγουδιστή.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Ήταν σίγουρος πως θα μείνει αλλά τελικά αποχώρησε οριστικά!

Survivor

Ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor, το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης.

Ο αεικίνητος ζαχαροπλάστης του reality επιβίωσης επέμενε καθόλη τη διάρκεια του επεισοδίου πως η διαίσθησή του έλεγε πως θα παραμείνει, ενώ και τα φαινόμενα συντελούσαν προς αυτή την ψευδαίσθηση μιας και είχε σημειώσει νίκες στο αγώνισμα, γεγονός που το θεωρούσε γούρι.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Η ήττα τσάκισε τον Ασημακόπουλο - Πλάνταξε στο κλάμα!

Γιώργος Ασημακόπουλος

Τελικά το έπαθλο επικοινωνίας με τα μέλη των οικογένειών τους κατέκτησαν οι Μπλε, με τους Κόκκινους παίκτες του Survivor να μην μπορούν να διαχειριστούν εύκολα τα συναισθήματά τους μετά την ήττα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Νάσος Γαλακτερός & Νάνσυ Ζαμπέτογλου ευχήθηκαν στον Παύλο "Καλό Πάσχα"

Νάσος Γαλακτερός

Ο Νάσος Γαλακτερός, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και η μικρότερη κόρη τους, Σοφία, ευχήθηκαν "Καλό Πάσχα" στον Παύλο Γαλακτερό στο πλαίσιο του επάθλου επικοινωνίας του Survivor.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Νάνσυ Παραδεισανού έκανε το εμβόλιο | Οι αντιδράσεις στο instagram & η απάντησή της

Νάνσυ Παραδεισάνου

Έχοντας ανοίξει η ηλικιακή ομάδα των άνω των 30 πια, ολοένα και περισσότερα πρόσωπα της εγχώριας showbiz μπόρεσαν να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού με το πολυσυζητημένο εμβόλιο της AstraZeneca.

Ανάμεσα σε αυτά ήταν και η Νάνσυ Παραδεισανού, που επέλεξε να κάνει το εμβόλιο αμέσως μετά την εμφάνισή της στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1, τη Μεγάλη Τετάρτη. Μάλιστα, όπως μάθαμε, η δημοσιογράφος χαίρει άκρας υγείας, εφόσον όλα πήγαν καλά παρά τις αρχικές λογικές επιφυλάξεις που είχε για το εμβόλιο, εν μέσω όλης αυτής της φημολογίας.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Χρήστος Λούλης & το αστρονομικό ποσό που θα ζητούσε για να μπει στο Survivor

Χρήστος Λούλης

Πολύ βαθειά θα πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη, όπως φαίνεται, οι άνθρωποι της παραγωγής του Survivor σε περίπτωση που προσπαθήσουν να πείσουν τον Χρήστο Λούλη να πει το μεγάλο "ναι" και να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Μιλώντας στην κάμερα του "Ευτυχείτε", ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως από τα reality της ελληνικής τηλεόρασης παρακολουθεί μόνο το YFSF και το MasterChef, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν θα αποδεχόταν ποτέ μια πρόταση για το Survivor, απάντησε χαρακτηριστικά πως "δεν υπάρχει τόσο μεγάλο ποσό που μπορούν να μου δώσουν για να πάω κάπου, γιατί θα νιώθω που θα νιώθω χάλια για τον εαυτό μου που είμαι εκεί... Τα λεφτά που θα ζήταγα δεν θα μου τα έδιναν ποτέ, οπότε όχι!".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ