Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | "Ξεκίνησα από ένα διαμέρισμα 60 τ.μ. στα Άνω Πατήσια, ήταν δύσκολα"

"Οι γονείς μου δεν είχαν τα οικονομικά μέσα να χρηματοδοτήσουν τα όνειρά μας, τις σπουδές μας" λέει η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

MissBloom TEAM
Σταματίνα Τσιμτσιλή

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί έχει δώσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όπου μεταξύ άλλων μιλά για το πώς βίωσαν οικογενειακώς την καραντίνα, τι την τρομάζει για τα παιδιά της αλλά και για τους γονείς της και τα δύσκολα οικονομικά που είχαν στο σπίτι τους.

Λίγες μέρες πριν από την άρση του lockdown, τι νιώθεις; Ανυπομονησία ή φόβο;

"Είναι περίεργες οι στιγμές που ζήσαμε και ζούμε. Ακόμα πιο περίεργο και πιο άσχημο είναι ότι με έναν τρόπο το συνηθίσαμε πια, ότι αυτή η ρουτίνα έγινε η νέα κανονικότητά μας. Προσωπικά με τρομάζει λίγο που τα παιδιά μου ενθουσιάζονται όταν τους λέω να πάμε στο σούπερ μάρκετ. Που θεωρούν πως αυτή η έξοδος είναι η μοναδική τους ευκαιρία να διασκεδάσουν και να δουν λίγο κόσμο. Κουράστηκα, δεν θα σ’ το κρύψω. Θέλω τη ζωή μου πίσω!" λέει με έμφαση και προσθέτει: "Σκεφτόμουν χθες ότι ο γιος μου, που γίνεται 3 χρόνων αυτές τις μέρες, θα νομίζει μάλλον πως η "κανονική" ζωή είναι αυτό: σπίτι, σούπερ μάρκετ, άντε και μια μικρή βόλτα στη φύση".

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ