Follow us

Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry | Μαζί με τον Joe Biden και την Kamala Harris σε συναυλία για την προώθηση του εμβολιασμού

Η εκδήλωση 'Vax Live: The Concert to Reunite the World" θέλει να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να κάνουν το εμβόλιο κατά της covid-19.

MissBloom TEAM
Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry Splash News/Ideal Image

Στις 8 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση 'Vax Live: The Concert to Reunite the World” με σκοπό την προώθηση της ανάγκης για εμβολιασμό κατά της covid-19. Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ορίστηκαν επίσημοι υπεύθυνοι της καμπάνιας της συναυλίας για την ενθάρρυνση των ανθρώπων να κάνουν το εμβόλιο.

Στη συναυλία που θα παρουσιάζει η Selena Gomez, θα δώσουν το παρών πολλοί stars του Hollywood, ανάμεσα στους οποίος ο Ben Affleck, η Chrissy Teigen, η Jennifer Lopez, η H.E.R., ο David Letterman, ο Sean Penn, o Jimmy Kimmel, η Olivia Munn αλλά και ο πρόεδρος των Η.Π.Α. Joe Biden με την Πρώτη Κυρία Jill Biden και η Kamala Harris.

Τη συναυλία της Global Citizen θα παρακολουθήσουν από κοντά εργαζόμενοι στην πρώτη γραμμή των νοσοκομείων αλλά και των εμβολιαστικών κέντρων για να αυξηθεί η ενημέρωση για τα εμβόλια αλλά και "η σιγουριά για τα εμβόλια παγκοσμίως και βοήθεια ώστε τα εμβόλια να φτάσουν παντού και σε όλους” όπως αναφέρει και η επίσημη ανακοίνωση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στην εκδήλωση θα εμφανιστούν και ο πρόεδρος της Γαλλίας Emmanuel Macron, ο πρωθυπουργός του Καναδά Justin Trudeau και ο πρωθυπουργός της Κροατίας Andrej Plenković.

Ο ρόλος του Harry και της Meghan είναι να μεταφέρουν ένα μήνυμα παγκοσμίως για την ισότητα στον εμβολιασμό, βοηθώντας στην προσπάθεια για ίση πρόσβαση στα εμβόλια, ενώ παράλληλα ηγούνται και μιας ιδιωτικής καμπάνιας για την συγκέντρωση χρημάτων για εμβόλια.

Πηγή | Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ