Follow us

Βρετανός ξεκινάει δικαστικό αγώνα για να αποδείξει ότι είναι γιος του Κάρολου και της Καμίλα

Ο 55χρονος μηχανικός πιστεύει ότι είναι γιος του ζευγαριού -και η αλήθεια είναι ότι η ομοιότητά του με μέλη της βασιλικής οικογένειας μας βάζει σε σκέψεις.

MissBloom TEAM
Κάρολος, Καμίλα Splash News/Ideal Image

Ένας Βρετανός μηχανικός που ζει στην Αυστραλία πιστεύει, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ότι είναι ο κρυφός γιος του πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλα Πάρκερ και μάλιστα έχει-όπως λέει ο ίδιος- αρκετές πληροφορίες ώστε να ξεκινήσει ένα δικαστικό αγώνα για να το αποδείξει.

Ο Simon Dorante-Day από το Queensland γεννήθηκε στην Αγγλία τον Απρίλιο του 1966 και υιοθετήθηκε από μια οικογένεια που έμενε στο Portsmouth και είχε σχέσεις με τη βασιλική οικογένεια. Ο 55χρονος σήμερα πιστεύει ότι ο τότε 17χρονος Κάρολος και η 18χρονη Καμίλα είχαν κάνει παιδί και είχαν αποφασίσει να το δώσουν για υιοθεσία. Μάλιστα, έχει περάσει δεκαετίες προσπαθώντας να βρει αποδείξεις, ενώ έχει δημιουργήσει και μια σελίδα στο Facebook όπου μοιράζεται φωτογραφίες που δείχνουν την ομοιότητά του με τον Κάρολο και την Καμίλα αλλά και την ομοιότητα του 14χρονου γιου του με τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Δες περισσότερα στο Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ