Follow us

Σάκης Κατσούλης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη | Full ερωτευμένοι λίγους μήνες πριν

Η κοινή δραστηριότητα πριν μπουν στο Survivor.

Survivor

H σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη απασχολεί τους τηλεθεατές του Survivor από τότε που ο πρώτος πραγματοποίησε την είσοδό του σε αυτό. Μαζί με τη Χριστίνα Κεφαλά, ο 30χρονος επιχειρηματίας είχε φτάσει στον Άγιο Δομίνικο φέρνοντας τα πάνω - κάτω στις ισορροπίες του παιχνιδιού.

Όπως έγινε γνωστό, οι δυο τους ήταν ζευγάρι για δύο χρόνια και μάλιστα το πήγαιναν σοβαρά αφού είχαν γνωριστεί οι οικογένειές τους και συζούσαν. Ωστόσο, τον περασμένο Αύγουστο αποφάσισαν να χωρίσουν.

Η αλήθεια όμως είναι ότι τους έχουμε δει πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι να έρχονται πιο κοντά, με τις φήμες επανασύνδεσης να φουντώνουν όλο και περισσότερο. Στην προ-Survivor ζωή τους τώρα, σύμφωνα με βίντεο που είδαμε στο gazzeta.gr, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχαν βρεθεί όσο ήταν ακόμη ζευγάρι στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν από κοντά έναν αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα. Το ακόλουθο στιγμιότυπο που τους δείχνει να βλέπουν τον αγώνα απαθανατίστηκε στις 21 Νοεμβρίου 2018:

Σάκης Κατσούλης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη | Full ερωτευμένοι λίγους μήνες πριν

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ