Αλίκη Κατσαβού | Η επίσκεψη στη νονά του Φοίβου, Μάρθα Καραγιάννη και η απουσία του Κώστα Βουτσά

Η σύζυγος και ο γιος του Κώστα Βουτσά έκαναν την πασχαλινή επίσκεψή τους στη νονά του μικρού

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Είναι το δεύτερο Πάσχα που η οικογένεια Βουτσά περνά χωρίς τον αείμνηστο ηθοποιό, με τις άγιες ημέρες να είναι πολύ διαφορετικές και σίγουρα περισσότερο θλιβερές.

Η Σάντρα Βουτσά αποκαλύπτει: "Πήρα τελεσίγραφο ότι "οι πίνακες είναι δικοί μου και δεν τους δίνω". Αυτό με έχει εξοργίσει"

Φυσικά, όμως, ο μικρός γιος του Κώστα Βούτσα, Φοίβος, είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τη νονά του και θρυλική ηθοποιό, Μάρθα Καραγιάννη, για τα χρόνια πολλά και λογικά για να του δώσει τη λαμπάδα του.

Η Μάρθα Καραγιάννη δεν είναι η μοναδική νονά του Φοίβου. Οι Ντόρα Δούμα, Βάσω Δημητρακοπούλου και Μάνος Τάκαρης βάπτισαν επίσης τον μικρό στις 22 Ιουλίου του 2017.

Η Αλίκη Κατσαβού προκειμένου να μοιραστεί τη χαρά της με τους followers της, ανήρτησε τη φωτογραφία συνάντησης του μικρού με τη νονά του, που τους χάρισε πολλή χαρά.

Η ίδια βέβαια δεν παρέλειψε να τιμήσει και τη μνήμη του άντρα της, ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες, μία με την οικογένειά τους και μία ακόμη από το νεκροταφείο, όπου μητέρα και γιος είχαν αφήσει ένα στεφάνι.