Follow us

Σάκης Τανιμανίδης | Το πάρτι-έκπληξη και η χιουμοριστική τούρτα γενεθλίων

Ο παρουσιαστής έκλεισε τα 40 και η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα του είχε ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις.

MissBloom TEAM
Σάκης Τανιμανίδης NDP

Τα 40 κεράκια έσβησε χθες ο παρουσιαστής της εκπομπής "Η Φάρμα", λίγες ημέρες πριν η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα, φέρει στη ζωή τις δίδυμες κόρες τους.

Χριστίνα Μπόμπα | Οι ευχές της εγκυμονούσας στον Σάκη Τανιμανίδη για τα γενέθλιά του

Ο Σάκης Τανιμανίδης διανύει την καλύτερη φάση της ζωής του, αφού σύντομα η οικογένειά του θα μεγαλώσει κατά δύο μέλη, ενώ σε mood χαράς και ενθουσιασμού γιόρτασε και τα γενέθλιά του. Πέρα από την μεσημεριανή τούρτα που έσβησε, η σύζυγός του του είχε ετοιμάσει ορισμένες εκπλήξεις για να χαρούν όσο μπορούν την ξεχωριστή αυτή ημέρα, τις οποίες μοιράστηκε σε στόρι στα social media.

Σάκης Τανιμανίδης | Το πάρτι-έκπληξη και η χιουμοριστική τούρτα γενεθλίων

Πιο συγκεκριμένα, η μέλλουσα μαμά είχε επιμεληθεί τη διακόσμηση με δύο μεγάλα χρυσά μπαλόνια που είχαν τον αριθμό 40, να καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος του σαλονιού και ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό μαύρο μπαλόνι που στην ουσία ήταν ένας μαυροπίνακας με ευχές, να ξεπροβάλλει επιβλητικό.

Σακης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα

Εκείνο βέβαια που μας έκανε να γελάσουμε ήταν η τούρτα που είχε παραγγείλει η influencer, η οποία απεικόνιζε μια σκηνή που πολύ σύντομα θα ζήσουν πατέρας και κόρες. Στην τούρτα ήταν μια φιγούρα του Σάκη, ο οποίος είχε βγει off από το πολύ παιχνίδι με τις δίδυμες κόρες του. Πολύ προφητικό, δεν συμφωνείτε;

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ