Follow us

Elliot Page | "Πρώτη φορά νιώθω άνετα με το σώμα μου"

Ο ηθοποιός μίλησε στην Oprah Winfrey για τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή του

Elliot Page Splash News/Ideal Image

Ο Elliot Page καλεσμένος στην εκπομπή της Oprah Winfrey που προβλήθηκε χθες από την Apple TV, αναφέρθηκε στην επέμβαση αφαίρεσης μαστών που του έδωσε την ευκαιρία να είναι ο εαυτός του.

Anne Douglas | Πέθανε η γυναίκα που είχε σώσει την καριέρα και τη ζωή του Kirk Douglas

Ο ηθοποιός, που μέχρι πρόσφατα ήταν γνωστός ως Ellen Page, μίλησε για το ταξίδι του προς την ευτυχία και πώς πήρε την απόφαση να συζητήσει ανοιχτά για το θέμα της μετάβασής του. Αν και το 2014 είχε δηλώσει πως είναι gay, δεν του ήταν αρκετό, καθώς ένιωθε πάντα άβολα με το σώμα του και όπως είπε στη Winfrey άλλο ζήτημα ήταν η σεξουαλικότητα και άλλο η ταυτότητα του φύλου του.

Loading...

Στην ερώτηση της Winfrey, σχετικά με το τι του έφερε περισσότερο χαρά, ο ίδιος απαντά συγκινημένος πως είναι τα μικρά πράγματα. Το ότι μπορεί να κοιτάζει τον εαυτό του στον καθρέφτη, βγαίνοντας από το μπάνιο με την πετσέτα στη μέση του και έχοντας τη δυνατότητα να ακουμπάει το αντρικό πλέον στέρνο και να νιώθει ο εαυτός του. Ο ίδιος δήλωσε πως η εμπειρία αυτή ήταν απελευθερωτική ενώ η νέα του ζωή του έδωσε κίνητρο για περισσότερη δημιουργία.

Ο λόγος φυσικά που μίλησε δημόσια για την κατάσταση ήταν όλοι οι υπόλοιποι διεμφυλικοί άνθρωποι που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση, προσπαθώντας με το βήμα του να επιφέρει την αλλαγή. "Με αυτή την πλατφόρμα που έχω, το προνόμιο που έχω και γνωρίζοντας τον πόνο και τις δυσκολίες που έχω αντιμετωπίσει στη ζωή μου, πόσο μάλλον αυτά που αντιμετωπίζουν άλλοι άνθρωποι, ήταν υψίστης σημασίας να το μοιραστώ", δήλωσε στην Winfrey.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ