Follow us

Μαρία Ηλιάκη | Οι πρωτότυπες λαμπάδες που επέλεξε για εκείνη και τον σύντροφό της

Θα συμφωνήσετε μαζί μας ότι είναι ιδανικές για κάθε ζευγάρι

MissBloom TEAM
Μαρία Ηλιάκη NDP

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης διανύουν μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους, αφού πολύ σύντομα θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους μωρό.

Η Μαρία Ηλιάκη ποζάρει με στενό φόρεμα στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι πραγματικά μια κούκλα

Η παρουσιάστρια και ο γυναικολόγος που είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια, μένουν τον τελευταίο καιρό στη Ζυρίχη, όπου αποτελεί την επαγγελματική βάση του Στέλιου Μανουσάκη και αναμένουν με ενθουσιασμό τη στιγμή που θα γίνουν και επίσημα οικογένεια.

Όπως είναι γνωστό, η μέλλουσα μαμά είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μοιράζοντας με τους followers της, στιγμές από την καθημερινότητά της, τις λιγούρες της και οτιδήποτε άλλο την απασχολεί αυτό τον καιρό. Σήμερα, λόγω ημέρας ανέβασε μια φωτογραφία με την ίδια και τον σύντροφό της να κρατούν τις λαμπάδες τους και θα λέγαμε πως είναι οι πιο πρωτότυπες που έχουμε δει μέχρι τώρα.

Πιο συγκεκριμένα, η λαμπάδα που κρατά ο Στέλιος Μανουσάκης έχει μια λεζάντα που γράφει "Τι έχεις" και η λαμπάδα που κρατάει η Μαρία Ηλιάκη, γράφει "Τίποτα!!!". Δεν συμφωνείτε ότι είναι ό,τι πιο εύστοχο έχετε δει σε λαμπάδες ζευγαριού;

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ