Follow us

Britney Spears | Ο πατέρας της είχε ισχυριστεί ότι η κόρη του έχει άνοια

Τα νέα στοιχεία θα συζητηθούν στο νέο ντοκιμαντέρ του BBC "The Battle for Britney"

MissBloom TEAM
Britney Spears Abaca/www.visualhellas.gr

Το "θρίλερ" με την "κηδεμονία" της Britney Spears, όπως φαίνεται, έχει πολύ δρόμο ακόμη, με νέα στοιχεία να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας.

Britney Spears | Περιγράφει πώς ένιωσε όταν είδε το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της σούπερ σταρ, ο οποίος την τελευταία δεκαετία είχε οριστεί ως "κηδεμόνας" της προκειμένου να διαχειρίζεται την περιουσία της, λέγεται πως κατά την συμπλήρωση των εντύπων είχε υποδείξει πως η κόρη του πάσχει από άνοια.

Αυτός ήταν και ο λόγος, τον οποίο επικαλέστηκε προκειμένου ο 68χρονος Jamie Spears να αναλάβει τη διαχείριση της οικονομικής της κατάστασης, ένα νέο στοιχείο που πρόκειται να συζητηθεί στο νέο ντοκιμαντέρ του BBC "The Battle for Britney", σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun.

"Υπάρχουν δύο επιλογές. Η Britney ίσως έχει άνοια", δηλώνει ο δημοσιογράφος Mobeen Azhar στο εν λόγω ντοκιμαντέρ, συνεχίζοντας πως "τώρα εγώ δεν είμαι γιατρός, αλλά αν είναι αλήθεια, τότε ο κόσμος δεν το γνωρίζει. Από την άλλη μεριά, η άλλη επιλογή είναι μοχθηρή".

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Page Six, η Spears αιτήθηκε πριν από λίγες ημέρες να παρουσιαστεί στο δικαστήριο για να υποστηρίξει τη θέση σας, κάτι που δεν έχει κάνει μέχρι τώρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ