Follow us

Βασιλική Μιλλούση | Έπιασε το Μάη με "δανεικά" λουλούδια

Η αθλήτρια ενόργανης και σύντροφος του Λευτέρη Πετρούνια υποδέχθηκε τον Μάιο με χιουμοριστικό τρόπο

MissBloom TEAM
Βασιλική Μιλλούση-Λευτέρης Πετρούνιας NDP

Όπως όλοι οι διάσημοι σήμερα ανέβασαν φωτογραφίες με λουλούδια για να καλωσορίσουν τον νέο μήνα, έτσι και η Βασιλική Μιλλούση ήθελε να στείλει τις δικές της ευχές, ανεβάζοντας με τη σειρά της ένα αντίστοιχο καρουζέλ φωτογραφιών. Μόνο που στη δική της περίπτωση τα λουλούδια ήταν "δανεικά".

Μαίρη Συνατσάκη | Είναι δικαιωματικά "το κορίτσι του Μάη" (pic)

Πιο συγκεκριμένα, η νέα μαμά, που τον τελευταίο καιρό ασχολείται με τις προετοιμασίες της διπλής βάπτισης των κοριτσιών της, Σοφίας και Ελένης όπως θα ονομαστούν, μοιράστηκε με τους followers της κάποιες φωτογραφίες, στις οποίες κρατάει μια ανθοδέσμη ενώ ποζάρει μαζί με τον Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος επέστρεψε πρόσφατα έχοντας κερδίσει το 5ο χρυσό ευρωπαϊκό μετάλλιο στην καριέρα του.

Η εν λόγω ανθοδέσμη απ'ό,τι αποκάλυψε η αθλήτρια της ενόργανης ήταν σταλμένη για τον Λευτέρη Πετρούνια λόγω της νίκης του, όμως εκπλήρωσε μια χαρά τον σκοπό της. Στη λεζάντα έγραφε: "Καλό μήνα λοιπόν (με δανεικά λουλούδια που έστειλαν στον Λευτέρη) πιάσαμε το Μάη…και καλή Ανάσταση σε όλους, από εμάς με αγκαλιές, οικογένειακές αγαπημένες στιγμές και υγεία σε όλους !”

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ