Follow us

Κατερίνα Καινούργιου | Αποκαλύπτει περήφανα την ηλικία της την ημέρα των γενεθλίων της

Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram όλους εκείνους που της ευχήθηκαν

MissBloom TEAM
Κατερίνα Καινούργιου NDP

Καταιγισμό μηνυμάτων και ευχών δέχθηκε η Κατερίνα Καινούργιου την ημέρα των γενεθλίων της, τα οποία ανταπέδωσε με μία ανάρτησή της στο Instagram.

Βασιλική Μιλλούση | Έπιασε το Μάη με "δανεικά" λουλούδια

Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Ευτυχείτε" πέρα από την πρωτομαγιά, γιόρτασε και τη δική της προσωπική πρωτομαγιά, όπως αποκάλεσε τα γενέθλιά της, μαζί με τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Στη φωτογραφία βλέπουμε την Κατερίνα Καινούργιου να κρατάει αγκαλιά το σκυλάκι της ενώ δίπλα της υπάρχει μια εντυπωσιακή ανθοδέσμη. Τη φωτογραφία τράβηξε ο ίδιος ο σύντροφός της ενώ στο caption, η παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να αναφέρει και την ηλικία της, αφού δεν έχει ανάγκη να την κρύψει.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε: "36 και...δεν κρύβω τα χρόνια μου! Είμαι περήφανη που έφτασα εδώ που είμαι σήμερα. Γιατί, τίποτα δεν μου χαρίζεται, τίποτα δεν είναι ίδιο με χθες και κανένας χρόνος, καμία μέρα δεν επιστρέφει.... Νιώθω τόσο ευγνώμων ...πλήρης και ευτυχισμένη. Σας ευχαριστώ μέσα απ' την καρδιά μου που ομορφύνατε την ημέρα των γενεθλίων μου με τις υπέροχες ευχές σας...την προσωπική μου πρωτομαγιά!💐 ευχές από καρδιάς που μου θυμίζουν κάθε χρόνο πόσοι πολλοί άνθρωποι είναι εκεί για μένα ! Στ' αλήθεια είναι υπέροχο! Καλη Ανάσταση σε όλους ...με υγεια πάνω απ' όλα ! Σας στέλνω την αγάπη μου!".

Loading...

Σύμφωνα με τη Real Life, το διάσημο ζευγάρι, που είναι μαζί δύο χρόνια, επέλεξε να περάσει τις ημέρες του Πάσχα με πολύ στενούς συγγενείς, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας. Μάλιστα, πρόθεσή τους ήταν να κάνουν ένα ταξίδι, αλλά δεδομένης της κατάστασης, αποφάσισαν να αναβάλουν τα σχέδιά τους και να μοιράσουν τις επισκέψεις σε σπίτι της οικογένειάς τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ