Follow us

Σάββας Πούμπουρας | Προτείνει "δουλέψτε τζάμπα" για τις γνωριμίες και το Twitter τον δικάζει

Η ανάρτηση του Σάββα Πούμπουρα για την εργασία παραμονή του εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς, που ξεσήκωσε αντιδράσεις στο Twitter.

MissBloom TEAM
Σάββας Πούμπουρας

Σάλο έχει προκαλέσει ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Σάββας Πούμπουρας παραμονή της Εργατικής Πρωτομαγιάς και στο οποίο ο παρουσιαστής προτείνει σε όποιον είναι άνεργος να πάει να δουλέψει αμισθί για "να διευρύνει τον κύκλο γνωριμιών του".

"Αυτός ο φίλος που έχει τόσο καιρό άνεργος, δεν είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να βρει εργασία και αυτό σημαίνει και κάποιος να δουλέψει και δωρεάν", τονίζει στο βίντεο που ανέβασε ο παρουσιαστής και το οποίο κατέβασε λίγη ώρα μετά τις αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, ο Σάββας Πούμπουρας κατέθεσε την εξής σκέψη για να "βοηθήσει" όσους είναι άνεργοι να βρουν δουλειά:

"Να σας πω, λοιπόν, ότι ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να πιάσουν δουλειά. Κάποιος που είναι τρομακτικά απελπισμένος και δεν έχει δουλειά για τους τελευταίους 4,5,6,7,8,10 μήνες. Αυτός ο φίλος που έχει τόσο καιρό άνεργος, δεν είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να βρει εργασία. Τα πάντα. Δεν είναι κανένας διατεθειμένος να κάνει ότι χρειάζεται. Και αυτό σημαίνει και κάποιος να δουλέψει και δωρεάν. Να δουλέψει χωρίς μισθό, σε μια εταιρία. Όλοι νομίζουν ότι θα τους εκμεταλλευτεί ο επαγγελματίας, ότι 'θα με παίρνουν γιια δωρεάν εργασία και μετά θα με ξεζουμίσουν και θα φύγω'. Μην κοιτάτε αυτό. Κοιτάξτε τι θα αποκομίσετε από την τριβή με την εργασία. Από τον κύκλο, τον οποίο θα διευρύνετε. Να δείτε πώς δουλεύει μία εταιρία. Από τις γνωριμίες που θα κάνετε και από εκείνες τις γνωριμίες μπορεί να βρεθεί μία άλλη ευκαιρία. Και τελικά τι είναι προτιμότερο; Να κάθεσαι σπίτι και να τα περιμένεις ουρανοκατέβατα τα λεφτά και την προσφορά για εργασία ή αφού δεν κάνεις τίποτα, που δεν κάνεις, να πηγαίνεις να δουλεύεις κάπου και ας μην παίρνεις μία; Και μετά βλέπεις τι μπορείς να κάνεις".

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ