Follow us

O Κώστας Παπαδόπουλος επέστρεψε στην Ελλάδα και μίλησε πρώτη φορά για το Survivor, οι υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση και όλα τα νέα

Μπλε εναντίον Νίκου και James, ο Σάββας Πούμπουρας τοποθετείται μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του περί αμισθί εργασίας και η Τατιάνα Στεφανίδου για ψώνια στην Κηφισιά.

yupi

O Κώστας Παπαδόπουλος μιλά πρώτη φορά για το Survivor

O Κώστας Παπαδόπουλος  επέστρεψε στην Ελλάδα και μίλησε πρώτη φορά για το Survivor, οι υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση και όλα τα νέα

Ο Κώστας Παπαδόπουλος μιλά ανοιχτά για το Survivor και όσα έζησε ο ίδιος στον Άγιο Δομίνικο.

Μιλώντας στο "Love it", όπως κάνουν παραδοσιακά όσοι παίκτες αποχωρούν, ο ζαχαροπλάστης του Survivor τόνισε: "Στεναχωρήθηκα πολύ που αποχώρησα. Όταν το ανακοίνωσε ο Λιανός, έλεγα δεν μπορεί. Δεν μπορούσα να μην αγκαλιάσω την κόκκινη ομάδα, ζήσαμε μαζί 4,5 μήνες, ήμασταν σαν οικογένεια. Δεν ψηφίζαμε μόνο αγωνιστικά".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Ο Κώστας Παπαδόπουλος επέστρεψε στην Ελλάδα

Κώστας Παπαδόπουλος

Στην Ελλάδα βρίσκεται και πάλι εδώ και μερικές ώρες ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο πρώην παίκτης του Survivor αφίχθη στην Αθήνα και στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" τα ξημερώματα της Τρίτης, μετά την αποχώρησή του από το reality επιβίωσης τη Μεγ. Τετάρτη, ενώ φυσικά τον υποδέχθηκαν οι τηλεοπτικές κάμερες και οι δημοσιογράφοι.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Σάββας Πούμπουρας τοποθετείται μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του περί αμισθί εργασίας

Σάββας Πούμπουρας

Τη δική του εκδοχή θέλησε να μοιραστεί ο Σάββας Πούμπουρας μετά τις ατυχείς δηλώσεις του περί αμισθί εργασίας, οι οποίες προκάλεσαν σάλο στο διαδίκτυο και σχολιάστηκαν έντονα.

Με ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o γνωστός παρουσιαστής έδωσε τις δικές του εξηγήσεις για το περιεχόμενο των λεγομένων του, που όπως είπε αφορά ένα βίντεο από μία live συζήτηση που έγινε με αφορμή τις ημέρες καριέρας που διοργανώνει ο ίδιος και που αναρτήθηκε πριν 18 ημέρες.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Τατιάνα Στεφανίδου για ψώνια στην Κηφισιά

Τατιάνα Στεφανίδου

Η Τατιάνα Στεφανίδου γνωρίζει καλά πώς να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, τόσο εντός όσο και εκτός των τηλεοπτικών πλατό και το απέδειξε για ακόμη μια φορά σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της.

Η διάσημη παρουσιάστρια του Alpha απόλαυσε πριν λίγες ημέρες τα ψώνια της στα καταστήματα της Κηφισιάς, ωστόσο τα βλέμματα όλων συγκέντρωσε η αποκαλυπτική φούστα που επέλεξε να φορέσει, η οποία άφηνε ακάλυπτα τα καλλίγραμμα πόδια της.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Αυτοί είναι οι υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση - Μπλε εναντίον Νίκου και James

Survivor

Με τον James να αποτελεί τον έναν υποψήφιο προς αποχώρηση, οι παίκτες του Survivor συναντήθηκαν σε ένα ακόμα Συμβούλιου του νησιού και οι Μπλε παίκτες κλήθηκαν να αναδείξουν με την ψήφο τους τους δυο ακόμη υποψήφιους προς αποχώρηση.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ