Follow us

Ο Κρατερός Κατσούλης αποχώρησε από τη "Φωλιά των Κουκου"

Η ξαφνική ανακοίνωση του ηθοποιού

Κρατερός Κατσούλης - Κατερίνα Καραβάτου NDP

Μια ξαφνική ανακοίνωση έκανε ο Κρατερός Κατσούλης στο τέλος της "Φωλιάς των Κουκου", μιας και ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την πρωινή εκπομπή.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής αποκάλυψε ότι μετά από πέντε χρόνια κοινής πορείας με την Κατερίνα Καραβάτου στο STAR αποχωρεί από την τηλεπαρουσίαση και οι λόγοι είναι οι ανάγκες για τα γυρίσματα της ταινίας "Σμύρνη μου αγαπημένη" της Μιμής Ντενίση, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει.

"Ήθελα να ετοιμάσω κάτι, αλλά δε μπόρεσα. Θα το πω πολύ απλά, σήμερα είναι για μένα η τελευταία ημέρα στη "Φωλιά των ΚουΚου". Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από την καθημερινή παρουσίαση του πρωινού. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που έχει ξεκινήσει πολλά πολλά χρόνια. Είναι εφτά χρόνια. Κλείνει με τον ωραιότερο τρόπο που θα μπορούσε να γίνει. Κλείνει με πολλή χαρά, με πολλή αγάπη, με πολλή τρυφερότητα, γιατί ήταν μία δική μου επιθυμία που σεβάστηκε το Star. Θα μου πείτε "γιατί μας το λες έτσι ρε φίλε;". Απάντηση, γιατί ήταν και επιθυμία του καναλιού και δική μου να ειπωθεί πρώτα από εμένα ο λόγος για το οποίο συμβαίνει όλο αυτό. Το δεύτερο, γιατί τώρα; Υπάρχει απάντηση και είναι ο κύριος λόγος. Υπάρχει μία ταινία, η Σμύρνη μου αγαπημένη, υπάρχει ένας πρωταγωνιστικός ρόλος και ανάγκες γυρισμάτων και θα ήταν σχεδόν αδύνατον να πραγματοποιήσω, αν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω" είπε χαρακτηριστικά.

Δες το video στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ