Follow us

Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας | Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία του γάμου τους

Δες για πρώτη φορά το εντυπωσιακό της νυφικό.

Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας Glomex

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν τη Δευτέρα του Πάσχα στις Σπέτσες η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας. Μετά από περίπου 1,5 χρόνο σχέσης, το ζευγάρι θέλησε να επισφραγίσει με αυτόν τον τρόπο τον έρωτά του τελώντας σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο και κάτω από άκρα μυστικότητα τον πολιτικό γάμο του. Κουμπάρες ήταν η πρώτη ξαδέλφη της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας και επιστήθια φίλη της, Χρυσή Βαρδινογιάννη, η οποία συνοδευόταν από τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, αλλά και η φίλη της Τζένη Μήτση.

Happily ever after | Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν (pic)

Το παρών έδωσαν μόνο οι δύο οικογένειες, η μητέρα της πρώην υπουργού Ελένη Βαρδινογιάννη και οι αδελφές της, καθώς και οι γονείς και η αδελφή του Μίνου Μάτσα. Το πρωί της Τετάρτης του Πάσχα λοιπόν είδαμε στο "Πάμε Δανάη" και την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο τους.

Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας | Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία του γάμου τους

Πρόκειται για τη μοναδική οικογενειακή λήψη που έχει κυκλοφορήσει, στην οποία βλέπουμε τους νεόνυμφους με τις οικογένειές τους. Την παράσταση κλέβει και το ρομαντικό αιθέριο νυφικό της Όλγας Κεφαλογιάννη, που όπως αποκάλυψε ο Άρης Καββατζίκης, αναζήτησε μόνη της.

Δες περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ