Follow us

Meghan Markle | Η σύγκριση με την Kate Middleton την έκανε να νιώθει "royal δεύτερης κατηγορίας"

Σύμφωνα με τον συγγραφέα Tom Quinn, η Meghan δεν καταλάβαινε γιατί δεν ζει τόσο "βασιλικά" όσο η Kate.

Meghan Markle Splash News/Ideal Image

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry αποφάσισαν μαζί να αποχωρήσουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να ζήσουν μακριά από το Παλάτι και τη βασιλική οικογένεια. Και μπορεί να έχουν δηλώσει πολλές φορές ότι ήταν μια κοινή απόφαση, πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να πιστεύουν όμως ότι η Meghan ήταν αυτή που έπεισε τον Harry να μετακομίσουν στην Αμερική.

Ένας από αυτούς είναι και ο συγγραφέας Tom Quinn, ο οποίος είπε στο podcast 'Pod Save The Queen' ότι η Meghan άλλα περίμενε κι άλλα συνάντησε ότι πήγε στην Αγγλία και μάλιστα απογοητεύτηκε που δεν ζούσε στην ίδια πολυτέλεια με την Kate Middleton. Με λίγα λόγια "ένιωθε royal δεύτερης κατηγορίας” όταν έμπαινε σε συγκρίσεις με την δούκισσα του Cambridge.

Η Meghan περίμενε ότι η ζωή της ως πριγκίπισσα θα ήταν πιο glamorous ενώ η πραγματικότητα την προσγείωσε. Το Frogmore Cottage στο οποίο της ζητήθηκε να μείνει με τον Harry δεν ήταν τίποτα μπροστά στο Kensington Palace της Kate και του William, ανέφερε ο Quinn: "Πιστεύω ότι πραγματικά δεν της άρεσε αυτό. Έμοιαζε σαν να αποσυνδέονταν μακριά σε ένα μικρό λυόμενο”.

Τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν τη βασιλική οικογένεια να έχει κουραστεί με την συνέντευξη που έδωσε ο Harry και η Meghan και πλέον, μετά την αναστάτωση, όπως αναφέρει η Daily Mirror, φαίνεται ότι θα αφήσουν το ζευγάρι να λύσει το θέμα μόνο του. "Η βασιλική οικογένεια είναι ενωμένη στο ότι όλοι θέλουν να επιστρέψουν στην κανονικότητα” ανέφερε η βρετανική εφημερίδα, τονίζοντας ότι ο πρίγκιπας Κάρολος παραμένει εκνευρισμένος, ενώ όλα θα αλλάξουν για την μοναρχία όταν ο William γίνει βασιλιάς.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ