Follow us

Bill Gates | Ο ρόλος της πρώην του στο γάμο του με την Melinda

Ο Bill Gates κάθε χρόνο έκανε διακοπές με την πρώην σύντροφό του.

Bill Gates Splash News/Ideal Image

Ο Bill Gates και η Melinda Gates αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 27 χρόνια γάμου αφού σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους δεν μπορούν να συνεχίσουν να εξελίσσονται "σαν ζευγάρι στην επόμενη φάση της ζωής μας”.

Την αίτηση διαζυγίου κατέθεσε η Melinda Gates η οποία, σύμφωνα με δημοσίευμα του People, υποστηρίζει ότι ο γάμος τους έχει "διαλυθεί ανεπανόρθωτα”. Το πρώην ζευγάρι έχει αποφασίσει να χωρίσει τα περιουσιακά στοιχεία με ένα ιδιωτικό συμφωνητικό.

Ο Bill και η Melinda Gates υπήρξαν ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια της Αμερικής και έχουν ουκ ολίγες φορές δώσει συνεντεύξεις και έχουν μιλήσει για το γάμο τους. Ωστόσο, αν και πολλοί πίστευαν ότι η σχέση τους ήταν όπως ενός "παραδοσιακού ζευγαριού δισεκατομμυριούχων”, είχε αρκετές ιδιααιτερότητες. Για παράδειγμα, ο Bill Gates είχε την άδεια της συζύγου του, ώστε κάθε χρόνο να κάνει διακοπές με την πρώην σύντροφό του ενώ πριν παντρευτεί είχε ζητήσει και τη δική της έγκριση.

Οι διακοπές με την πρώην

O Bill Gates γνώρισε την Melinda όταν εκείνη προσλήφθηκε ως product manager στη Microsoft το 1987. Πριν τη σχέση τους, εκείνος είχε δεσμό με την Ann Winblad, μια επιχειρηματία στον χώρο του softwares και επενδύτρια κεφαλαίου. Η σχέση τους ήταν τόσο δυνατή που ακόμα και μετά τον χωρισμό τους, το 1987, ο Bill Gates θέλησε να την κρατήσει στη ζωή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Time το 1997, ο Gates είχε κάνει μια συμφωνία με τη σύζυγό του, ώστε να πηγαίνει κάθε χρόνο διακοπές με την Winblad. Όπως ανέφερε το άρθρο "κάθε άνοιξη, εδώ και πάνω από μια δεκαετία, ο Gates περνάει ένα τριήμερο με την Winblad στο παραθαλάσσιο εξοχικό της στη North Carolina όπου οδηγούν αυτοκίνητα dune buggy, κάνουν hang-gliding και περπατούν στην παραλία” ενώ ο ίδιος είχε πει ότι "παίζουμε βιντεοπαιχνίδια και συζητάμε για βιοτεχνολογία”. Η Ann είχε πει σε συνέντευξη της ότι με τον Gates "μοιραζόμαστε τις απόψεις μας για τον κόσμο και τους εαυτούς μας. Και θαυμάζουμε το πώς – ως δύο νέοι που καταφέραμε πολλά- ξεκινήσαμε μια μεγάλη περιπέτεια στις παρυφές μια άγνωστης τότε βιομηχανίας που μας τοποθέτησε στο κέντρο ενός υπέροχου σύμπαντος”.

Η έγκριση της Winblad για το γάμο με τη Melinda

"Όταν σκεφτόμουν τον γάμο με την Melinda, τηλεφώνησα στην Ann και ζήτησα την έγκρισή της” είχε πει στο Time. Εκείνη του είχε απαντήσει ότι θα ήταν πολύ καλό ταίρι του γιατί είχε "πνευματικό σθένος”.

Μάλιστα, πριν κάνει την πρόταση γάμου, ο Gates είχε καταγράψει τα αρνητικά και τα θετικά του γάμου. Σε ένα ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Gates, είχε πει ότι "έπαιρνα την ιδέα του γάμου στα σοβαρά. Ενδιαφερόμασταν πολύ ο ένας για τον άλλο αλλά υπήρχαν μόνο δύο πιθανότητες, Ή θα παντρευόμασταν ή θα χωρίζαμε” ενώ η Melinda είχε πει ότι "ο Bill ήθελε να παντρευτεί αλλά δεν ήξερε αν θα μπορούσε να δεσμευτεί σε αυτό και να έχει και την Microsoft” αποκαλύπτοντας ότι μια μέρα τον είδε να γράφει τα αρνητικά και τα θετικά για τη ζωή του αν αποφάσιζε να παντρευτεί.

Η Melinda είχε απορρίψει αρχικά τον Bill Gates

Η Melinda Gates δεν είχε εντυπωσιαστεί όταν ο Bill της είχε ζητήσει να βγουν ραντεβού για πρώτη φορά. Σε μια ανάρτηση που είχε κάνει το 2015 είχε αποκαλύψει ότι "όταν ο Bill μου ζήτησε να βγούμε για πρώτη φορά μου είπε ότι σκεφτόταν να βγούμε σε δύο εβδομάδες. Του είπα ότι δεν ήταν αρκετά αυθόρμητος για μένα”. Τελικά εκείνος επέμεινε αφού όπως είχε πει η Melinda "με κάλεσε μια ώρα αργότερα για να μου πει να βγούμε το βράδυ. Με ρώτησε 'ήταν αρκετά αυθόρμητο για σένα;'.

Η Melinda και ο Bill Gates παντρεύτηκαν την 1η Ιανουαρίου 1994 και απέκτησαν μαζί τρία παιδιά, τον 21χρονο Rory John, την 25χρονη Jennifer Katharine και την 18χρονη Phoebe Adele. H Melinda αποφάσισε να αφήσει τη δουλειά της και να μεγαλώσει τα παιδιά ενώ ο Bill παρέμεινε CEO της Microsoft. Όπως είχε πει σε συνέντευξή της, είχε πει στον Gates "δεν μπορείς να είσαι CEO και να δουλεύεις τόσο σκληρά, κάποιος πρέπει να είναι και στο σπίτι, σωστά; Δεν θέλαμε να μεγαλώσει τα παιδιά μας κάποιος άλλος”.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ