Follow us

Πρίγκιπας Harry | Το νέο του project με την Oprah Winfrey για την ψυχική υγεία

Ο δούκας του Sussex συνεργάστηκε με την παρουσιάστρια για τη δημιουργία μιας σειράς ντοκιμαντέρ.

Prince Harry-Oprah Winfrey Splash News/Ideal Image

Μπορεί η συνέντευξή του πρίγκιπα Harry με τη σύζυγό του Meghan Markle στην Oprah Winfrey να προκάλεσε δυσφορία σε πολλούς, αυτή τη φορά όμως ο δούκας του Sussex συνεργάζεται με τη διάσημη παρουσιάστρια για καλό σκοπό.

Όπως είχε ανακοινώσει το Παλάτι του Kensington το 2019, ο πρίγκιπας Harry θα ξεκινούσε μαζί με την Oprah Winfrey μια σειρά ντοκιμαντέρ για την ψυχική υγεία, των οποίων θα είναι και παραγωγοί.

Στόχος τους είναι να ξεκινήσουν μια συζήτηση για τις δυσκολίες που συχνά αντιμετωπίζουμε όλοι μας και να προσπαθήσουν να εμπνεύσουν και να "εξοπλίσουν" το κοινό με τα κατάλληλα εφόδια για τη βελτίωση της ζωής τους, μειώνοντας το στίγμα που υπάρχει για τις ψυχικές παθήσεις.

Η πρεμιέρα

Το ντοκιμαντέρ θα ξεκινήσει μέσα στον Μάιο από την Apple TV+, όπως δήλωσε και η Winfrey, καλεσμένη στην εκπομπή της Drew Barrymore. "Θέλω απλά να πω πως ο δρ Perry και εγώ, τα τελευταία δύο χρόνια, μαζί με τον πρίγκιπα Harry και την Apple, δουλεύουμε πάνω σε μια σειρά ντοκιμαντέρ για την ψυχική υγεία, που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο στην Apple", είπε η δισεκατομμυριούχος.

Η ομάδα

Όπως είχε πει σε συνέντευξή του και ο πρίγκιπας Harry, στο project συμμετέχουν αρκετοί επιστήμονες και ειδικοί που λειτουργούν ως σύμβουλοι, καθώς πρόκειται για ένα πολύπλευρο ζήτημα και η ευθύνη που έχουν ο ίδιος και η Winfrey προς το κοινό, είναι τεράστια. "Σε αυτή τη διαδικασία, έχω ήδη μάθει πόσες πολλές έρευνες έχουν διεξαχθεί και πόση πληροφορία υπάρχει εκεί έξω που δεν φτάνει στο κοινό. Τα γεγονότα και η επιστήμη υπάρχουν και έχουμε το δικαίωμα να τα γνωρίζουμε όλοι", είχε δηλώσει στην Telegraph.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε αν οι διάσημοι φίλοι θα εμφανίζονται στο project ή απλά θα κάνουν την αφήγηση. Η σχέση τους μετρά χρόνια πίσω, με την Winfrey να παρίσταται στον βασιλικό γάμο του 2018 και πρόσφατα να παίρνει συνέντευξη από το ζευγάρι.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ