Follow us

Survivor | Καφετζής και Μπάρτζης έβγαλαν εκτός τον Παύλο & για πρώτη φορά η κοπέλα του James on camera

Η Μαριαλένα απογοητεύτηκε που δεν είδε τον Γιώργο Λιβάνη, ο Κώστας Παπαδόπουλος αποκάλυψε την άγνωστη γνωριμία με τον Παππά, ​Νάσος Γαλακτερός & Νάνσυ Ζαμπέτογλου σχολιάζουν την αποχώρηση του Παύλου, η κοπέλα του James, το κορίτσι του Κόρο & η επιστροφή της Άννας Μαρίας. ​

Survivor

Survivor | James & Nίκος έβγαλαν εκτός τον Παύλο

Survivor | Καφετζής και Μπάρτζης έβγαλαν εκτός τον Παύλο & για πρώτη φορά η κοπέλα του James on camera

H πρώτη αναμέτρηση του James και του Νίκου σε ψηφοφορία αποχώρησης από το Survivor είχε ένα προφανή ηττημένο, τον συνυποψήφιό τους, Παύλο Γαλακτερό.

Μετά από ένα ακόμα έντονο συμβούλιο, ο νεαρός παίκτης του Survivor αποχαιρέτησε το reality αφήνοντας τους James και Νίκο αχώριστους για ακόμα μία φορά, ανοίγοντας τον δρόμο προς τα ατομικά αγωνίσματα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Ο James μιλά πρώτη φορά για τη σχέση του

James Καφετζής

Χωρισμένος τελικά δήλωσε ο James λίγο πριν το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor.

Ο πολυσυζητημένος παίκτης του reality δεν έκρυψε την επιθυμία του να επικοινωνήσει με τη Γερμανίδα αγαπημένη του, αλλά για να της μεταφέρει τις ευχές για τα γενέθλια της... γιαγιάς της.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Ο Κώστας Παπαδόπουλος αποκάλυψε την άγνωστη γνωριμία με τον Αλέξη Παππά

Survivor

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Κώστα Παπαδόπουλου στο "Love It” προβλήθηκε σήμερα και ο πρώην παίκτης του Survivor αποκάλυψε την άγνωστη σχέση του με τον Αλέξη Παππά.

Για τον Τριαντάφυλλο, δήλωσε: "Έχουμε ζήσει πάρα πολλές στιγμές με τον Τριαντάφυλλο, έχουμε κλάψει μαζί, οι διαμάχες που γίνονται στο παιχνίδι είναι κάτι λογικό, το παιχνίδι είναι ανταγωνιστικό, προς Θεού ο Τριαντάφυλλος δεν είναι κακός. Αγωνιστικά ήταν παλτό, δεν προσφέρει τίποτα στην ομάδα του και την παραλία. Όλοι έχουμε έναν μοντέρνο καραγκιόζη, ο κόσμος γέλαγε, αλλά νομίζω είχε κουράσει. Δε μίλαγε με τους ανθρώπους στην παραλία και μίλαγε με τους φοίνικες, είναι ένα θέατρο αυτό, είναι αυτό που λέω προσπαθούσε να κερδίσει τηλεοπτικό χρόνο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Νάσος Γαλακτερός & Νάνσυ Ζαμπέτογλου σχολιάζουν την αποχώρηση του Παύλου

Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Ο Παύλος Γαλακτερός αποτελεί παρελθόν για το Survivor και ο Νάσος Γαλακτερός, όπως και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, εξέφρασαν τη στήριξή τους προς το πρόσωπό του.

Με μία κοινή ανάρτηση, ο πατέρας του νεαρού παίκτη του Survivor και η σύζυγός του αναφέρθηκαν στην αγάπη των συμπαικτών του προς τον Παύλο που τον στήριξαν ανοιχτά στο Συμβούλιο του νησιού.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Επικό - Η Μαριαλένα απογοητεύτηκε που δεν είδε τον Γιώργο Λιβάνη

Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Τελικά η Μαριαλένα περίμενε να δει τον Γιώργο Λιβάνη στο έπαθλο επικοινωνίας του Survivor.

Ο γνωστός τραγουδιστής, όπως ήταν φυσικό, δεν εμφανίστηκε ανάμεσα στα βίντεο των φίλων της παίκτριας των Μπλε, ενώ ο Σάκης από την πλευρά του φάνηκε να το... απολαμβάνει.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Το καυτό έπαθλο επικοινωνίας - Η κοπέλα του James, το κορίτσι του Κόρο & η επιστροφή της Άννας Μαρίας

Survivor

Οι Μπλε κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας, ωστόσο τρεις άνθρωποι ήταν αυτοί που έκλεψαν την παράσταση στο Survivor.

Συγκεκριμένα, πρώτο έκανε την εμφάνισή του το εντυπωσιακό κορίτσι του Γιώργου Κόρομι, που του στείλε μήνυμα μαζί με ένα φίλο του, ενώ αμέσως μετά είδαμε και την πολυσυζητημένη Γερμανίδα σύντροφο του James.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ