Follow us

Στην τοποθεσία Κηφισιά | Η έξοδος της Ελένης Μενεγάκη μετά το άνοιγμα της εστίασης

Το casual look που μας ξάφνιασε ευχάριστα.

Ελένη Μενεγάκη Papadakis Press

Αν η αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την TV ήταν το τηλεοπτικό γεγονός της προηγούμενης σεζόν, η επιστροφή της στη μικρή οθόνη θα είναι σίγουρα το τηλεοπτικό γεγονός της επόμενης. Η παρουσιάστρια, όπως έχει εδώ και λίγο καιρό γίνει γνωστό, ανήκει στο δυναμικό του Μεγάλου Καναλιού και από Σεπτέμβρη θα την βλέπουμε στο Mega.

Είναι οριστικό | Η Ελένη Μενεγάκη έκανε την ανακοίνωση για τη νέα της εκπομπή

Μερικούς μήνες πριν την επανέναρξη των καθηκόντων της λοιπόν, έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο και φροντίζει να τον αφιερώνει στην οικογένειά της και τις αγαπημένες τις δραστηριότητες, ειδικά τώρα που ξεκίνησε και η επαναλειτουργία των καταστημάτων εστίασης. Πρόσφατα μάλιστα ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε χαλαρή της βόλτα στην Κηφισιά και έμοιαζε effortlessly chic, σε μια εμφάνιση που μας άρεσε πολύ.

Με casual look, η Ελένη επέλεξε blue jean, μαύρα sneakers και μπουφάν, ενώ προσέδωσε μια πινελιά χρώματος στο σύνολο με το φωτεινό κίτρινο top της. Την παράσταση έκλεψαν και τα λαμπερά ανέμελα μαλλιά της, καθώς όπως φαίνεται η πρόσφατη επίσκεψή της στο κομμωτήριο άξιζε τον κόπο.

Πώς σου φαίνεται;

Στην τοποθεσία Κηφισιά | Η έξοδος της Ελένης Μενεγάκη μετά το άνοιγμα της εστίασης
Ελένη Μενεγάκη
Ελένη Μενεγάκη
Ελένη Μενεγάκη
Ελένη Μενεγάκη

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ