Follow us

Survivor | Τα επικά σχόλια στο Twitter για τη Μαριαλένα και τον Γιώργο Λιβάνη

Τα σχόλια που για ακόμη μια φορά έκλεψαν την παράσταση.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σάκης Κατσούλης Glomex

Το κομμάτι που σίγουρα αξίζει να παρακολουθήσει κανείς σχετικά με το Survivor, εκτός από το τρέχον κάθε φορά επεισόδιο, δεν είναι άλλο από τις αντιδράσεις των χρηστών του Twitter επ' αυτού.

Ειδικά όταν μιλάμε για το πρώην ζευγάρι Μαριαλένα Ρουμελιώτη-Σάκη Κατσούλη, τα σχόλια στα socia media είναι ασταμάτητα, άλλοτε καυστικά και αιχμηρά και άλλοτε άκρως χιουμοριστικά. Αποκορύφωμα ήταν τα tweets που διαβάσαμε κατά την προβολή του επεισοδίου της Τετάρτης του Πάσχα, όπου έγινε κυριολεκτικά "πάρτι" σχολίων.

Σε αυτά αναφερόταν φυσικά και το όνομα του Γιώργου Λιβάνη που αν και δεν βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, "πρωταγωνιστεί" με τον δικό του τρόπο λόγω της σχέσης του με τη Μαριαλένα. Όπως είχαμε μάθει, η 25χρονη μετά τον χωρισμό της με τον Σάκη και πριν την είσοδό της στο Survivor, ξεκίνησε μια νέα σχέση με τον τραγουδιστή, ο οποίος ωστόσο δεν της έστειλε μήνυμα στο έπαθλο επικοινωνίας.

Αυτό ήταν κάτι που απογοήτευσε την παίκτρια της Μπλε Ομάδας και δεν το έκρυψε, με την αντίδραση του Τριαντάφυλλου να μην απέχει και πολύ από όσα διαβάσαμε στο Twitter: "Άσε Μαριαλένα που στενοχωρήθηκες που δεν σου έστειλε μήνυμα ο Λιβάνης; Μετά από όλα όσα βλέπει εδώ και τόσο καιρό με τον Σάκη τρεις μήνες στο παιχνίδι περιμένεις να σου στείλει και μήνυμα. Δεν περιγράφω άλλο. Άντε γεια Μαριαλένα" είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθούν μερικά από τα πιο αστεία tweets

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ