Follow us

Οι ευχές της βασιλικής οικογένειας και της Kate Middleton για τα γενέθλια του Archie

H Kate Middleton, η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Κάρολος ευχήθηκαν στον Archie Mountbatten-Windsor που έγινε δύο χρονών.

Meghan & Harry Splash News/Ideal Image

Μπορεί οι σχέσεις των μελών της βασιλικής οικογένειας με τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle να μην είναι και οι καλύτερες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γιόρταζαν τα γενέθλια του πρίγκιπα Archie.

O γιος της Meghan και του Harry έκλεισε τα δύο και η βασίλισσα Ελισάβετ θέλησε να ευχηθεί στον δισέγγονό της. Στον επίσημο λογαριασμό της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, ανέβηκε μια φωτογραφία του Archie με τους γονείς του ενώ στο Twitter του ευχήθηκαν γράφοντας "ευχόμαστε χαρούμενα 2α γενέθλια στον Archie Mountbatten-Windsor”.

Loading...

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έγραψαν στον λογαριασμό τους στο Instagram ακριβώς την ίδια ευχή με την βασίλισσα, χωρίς να δώσουν ένα πιο προσωπικό ύφος, ανεβάζοντας το επίσημο πορτρέτο της βασιλικής οικογένειας μετά τη βάφτιση του Archie.

Loading...

O πρίγκιπας Κάρολος ευχήθηκε στον εγγονό του με μια φωτογραφία από την ημέρα της βάφτισης του, όπου ο Harry τον κρατά αγκαλιά ενώ δίπλα στέκεται ο Κάρολος, κι έγραψε στη λεζάντα "Χρόνια Πολλά στον Archie που γίνεται δύο σήμερα”.

O Archie είχε γεννηθεί στο νοσοκομείο Portland του Λονδίνου στις 6 Μαΐου το 2019 και δεν έχει γιορτάσει ποτέ τα γενέθλιά του στην Αγγλία αφού έχει ζήσει τον περισσότερο χρόνο της ζωής του στην Αμερική. Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, αναμένεται εκτός από τις διαδικτυακές ευχές, η βασιλική οικογένεια, η βασίλισσα, ο πρίγκιπας Κάρολος και ο William να ευχηθούν στον Archie και τους γονείς του μέσω βιντεοκλήσης.

Πηγή: HarpersBazaar.gr

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ