Follow us

Meghan Markle | Ποια είναι η πιθανή ημερομηνία τοκετού;

Πότε εκτιμάται ότι θα γεννηθεί η κόρη της Meghan και του Πρίγκιπα Harry.

Meghan Markle Splash News/Ideal Image

Ήταν 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου, όταν με μια υπέροχη φωτογραφία του Misan Harriman, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ανακοίνωσαν τον ερχομό του 2ου παιδιού τους. Λίγο αργότερα, στη συνέντευξη με την Oprah Winfrey, αποκάλυψαν και το φύλο του μωρού.

Τότε δήλωναν ενθουσιασμένοι πως το μωρό πρόκειται να γεννηθεί κάπου γύρω στο καλοκαίρι, ολοκληρώνοντας την ευτυχία τους. Μάλιστα, η Meghan Markle, λόγω προχωρημένης εγκυμοσύνης δεν κατάφερε να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για την κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου, αλλά ούτε να παραβρεθεί στη συναυλία Live Vax που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα.

Μπορεί, όμως, οι διάσημοι γονείς να δήλωσαν στην Oprah Winfrey πως η ημερομηνία τοκετού είναι μέσα στο καλοκαίρι, μια πηγή από το Us Weekly υποστηρίζει πως το μωρό θα γεννηθεί στο τέλος της Άνοιξης. Η δούκισσα του Sussex λέγεται πως έμεινε έγκυος προς το τέλος του χρόνου, όπως συνέβη και με τον Archie, ο οποίος γεννήθηκε στις 6 Μαΐου, συνεπώς η πιθανή ημερομηνία λέγεται πως είναι μέχρι τις αρχές του Ιουνίου.

Όσο για την υπηκοότητα, ακόμα κι αν η μικρή γεννηθεί στις ΗΠΑ, επειδή ο πατέρας της είναι Βρετανός υπήκοος, θα είναι και εκείνη Βρετανίδα.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ