Γρηγόρης Αρναούτογλου | Οι ζήλειες στη Νάνσυ Αντωνίου για τον πρώην σύζυγό της

(vid)

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ
NDP

Το τελευταίο επεισόδιο του Survivor σχολίασαν στη ραδιοφωνική τους εκπομπή στο Sfera Fm ο Γιώργος Λιανός, ο Σάκης Αρναούτογλου και η Νάνσυ Αντωνίου. Μιλώντας για όσα είδαμε να εκτυλίσσονται ανάμεσα σε Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκη Κατσούλη, αλλά και την απογοήτευση της πρώτης που δεν της έλαβε μήνυμα από τον Γιώργο Λιβάνη στο έπαθλο επικοινωνίας, η συζήτηση έγινε πιο προσωπική.

Μάλιστα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάνσυ Αντωνίου, που εδώ και μερικά χρόνια είναι ζευγάρι, είχαν διαφορετική άποψη ως προς την πολύ οικεία σχέση που έχουν αναπτύξει οι δύο πρώην σύντροφοι, Σάκης και Μαριαλένα, με τον παρουσιαστή του ANT1 να μην θεωρεί σωστή την στάση της παίκτριας των Μπλε. Η σύντροφός του με τη σειρά της, εξήγησε πως και εκείνη αν πήγαινε στο Survivor και ερχόταν ο πρώην άντρας της, Νίκος, με εκείνον θα έκανε περισσότερη παρέα, αφού θα ένιωθε περισσότερη οικειότητα.

"Αν πήγαινες στο Survivor και συναντούσες τον πρώην σου" είπε αρχικά ο Γρηγόρης, με εκείνη να απαντά "Ο πρώην μου είναι ο Νίκος. Με τον Νίκο θα έκανα παρέα. Με ποιον θα έκανα παρέα, με τους ξένους;". Να αναφέρουμε ότι αναφέρεται στον πρώην σύζυγό της Νίκο Χριστοφόρου.

Δες όλη τη συζήτησή τους στο ακόλουθο απόσπασμα από το Πρωινό