Follow us

Άννα Ανδριανού | Ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί που τυφλωνόταν. Έγινα κομμάτια…

Η Άννα Ανδριανού μίλησε για την προσπάθειά της να υιοθετήσει ένα παιδί που είχε πρόβλημα με την υγεία του και ζούσε σε ορφανοτροφείο.

Άννα Ανδριανού NDP

Η ηθοποιός Άννα Ανδριανού ήταν καλεσμένη στα Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη και μεταξύ άλλων μίλησε για την επιθυμία που είχε για να υιοθετήσει ένα παιδί.

"Ένας άνθρωπος που προσπαθεί για τα αδέσποτα ζώα, φαντάσου πως θα είναι και με τα αδέσποτα παιδιά. Κάποια στιγμή είχε βγει μια ανακοίνωση για ένα παιδάκι που ήταν στο ορφανοτροφείο και θα τυφλωνόταν. Κι εκεί έγινα κομμάτια.

Το ήθελα πάρα πολύ αλλά δεν στο δίνουν. Δεν έκανα κάποια τρομερή διεκδίκηση αλλά φρόντισα να ρωτήσω τι μπορεί να γίνει. Τότε ήμουν χωρισμένη και δεν είχα και κάποια πολύ καλή οικονομική κατάσταση για να τα ξεπερνά όλα και ακριβώς επειδή το παιδί είχε προβλήματα, δεν θα μου το έδιναν.

Γενικά στην Ελλάδα η υιοθεσία είναι δύσκολη και δεν καταλαβαίνω γιατί. Γιατί είναι καλύτερο ένα παιδί να μεγαλώνει σε ένα ίδρυμα.

Σε ένα γύρισμα είχαμε πάει στο Έλενα κι υπήρχαν παιδιά παρατημένα μέχρι δύο ετών. Είναι απίστευτο τι κάνουν, έρχονται και σε τραβούν για να τα πάρεις… Παρότι είναι οδυνηρό, το έχω αποφύγει μέχρι τώρα γιατί φοβάμαι ότι θα κολλήσω άσχημα αλλά θα μου άρεσε να πηγαίνω εκεί."

Δες το βίντεο στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ