Follow us

Μeghan Markle | Τα αρνητικά σχόλια για το πρώτο της παιδικό βιβλίο

Γιατί κάποιοι χαρακτήρισαν το βιβλίο ως μια ''άσκηση υποκρισίας'.

Meghan Markle Splash News/Ideal Image

H Meghan Markle αποκάλυψε ότι τον Ιούνιο θα κυκλοφορήσει το πρώτο της παιδικό βιβλίο με τίτλο 'The Bench', μια ιστορία που εμπνεύστηκε από τη σχέση του συζύγου της, πρίγκιπα Harry και του γιου τους Archie.

Το βιβλίο αφορά, σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο Random House Children's Books, στη σχέση ανάμεσα στους γιους και στους πατεράδες, με τον δημοσιογράφο Richard Fitzwilliams να σχολιάζει πως το θέμα που επέλεξε η δούκισσα του Sussex είναι "απίθανο” δεδομένης της κακής σχέσης που έχει με τον πατέρα της.

Όπως δήλωσε ο δημοσιογράφος στη Daily Mail "σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο είναι ένα τρυφερό, εικονογραφημένο βιβλίο για τον ξεχωριστό δεσμό ανάμεσα σε γιο και πατέρα μέσα από τα μάτια της μητέρας. Η επιλογή του θέματος θα προκαλούσε αντιδράσεις. Η Meghan ψάχνει να τονίσει τον αδιαμφισβήτητο δεσμό ανάμεσα στον Harry και τον Archie, αλλά όλοι γνωρίζουν ότι είναι αποκομμένη από τον δικό της πατέρα, Thomas, που ο Harry δεν έχει γνωρίσει ποτέ”.

Όπως σχολίασε ο ειδικός σε θέματα της βασιλικής οικογένειας "το γεγονός ότι ο Harry πρόσφατα αποκάλυψε στον κόσμο ότι υπήρχε μια διαφωνία ανάμεσα σε εκείνον και τον πατέρα του και πως τον είχε αποκόψει οικονομικά, ήταν ένα από τα πολλά σοκ που μας έδωσε αυτή η συνέντευξη” ενώ η Meghan τόνισε πως η ιστορία του βιβλίου είναι γραμμένη μέσα από μια "ελεύθερη οπτική”.

Τα ίδια σχόλια έκανε και η συγγραφέας βιβλίων για τη βασιλική οικογένεια, Penny Junor, λέγοντας ότι "είναι εύκολο να μιλάς για τις σχέσεις ανάμεσα στους πατεράδες και τους γιους όταν το παιδί είναι δύο χρονών. Αλλά τα προβλήματα ξεκινούν όταν τα παιδιά είναι μεγαλύτερα, όπως η Meghan ανακάλυψε με τον πατέρα της και ο Harry με τον πρίγκιπα Κάρολο”. Όπως είπε χαρακτηριστικά, η Meghan είναι "σε αμφιλεγόμενο έδαφος” με αυτό το βιβλίο εξαιτίας της σχέσης της με τον πατέρα της.

Ο Piers Morgan, ο μεγαλύτερος ίσως πολέμιος της Meghan στην Αγγλία, φυσικά δεν άφησε ασχολίαστη την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου γράφοντας στη Daily Mail: "Ποιο όνομα χρησιμοποίησε η Meghan Markle στο βιβλίο της. Φυσικά το 'Meghan, δούκισσα του Sussex'. Ναι, συνεχίζει να εκμεταλλεύεται τον βασιλικό τίτλο της κυνικά για να εκτοξεύσει το brand των υποκριτικών απειλών και ασυναρτησιών της στο Netflix, στο Spotify και στα παιδικά βιβλία”.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ