Follow us

Η Ελένη Ράντου μιλά για την κόρη της & την κατάθλιψη, οι συνολικές ψήφοι του Survivor & τα έσοδα για την Acun Media και όλα τα νέα

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλά για όλα, ο Γιώργος Κοψιδάς για την περίοδο σεξουαλικής επανάστασης και ο Μιχάλης Σαράντης μιλά για το περιστατικό που στιγμάτισε τη ζωή του.

Yupi collage

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλά για όλα στο The 2Night Show

Η Ελένη Ράντου μιλά για την κόρη της & την κατάθλιψη, οι συνολικές ψήφοι του Survivor & τα έσοδα για την Acun Media και όλα τα νέα

Τον Γιώργο Καπουτζίδη φιλοξένησε στο πλατό του The 2Night Show για την τελευταία εκπομπή αυτής της εβδομάδας ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και οι δυο τους είχαν να πουν πολλά.

Αφού θυμήθηκαν μια από τις πρώτες τηλεοπτικές τους συναντήσεις στον "Όμορφο Κόσμο", όταν ο Γιώργος Καπουτζίδης έδινε μια από τις πρώτες του συνεντεύξεις ως σεναριογράφος και ηθοποιός της κωμικής σειράς "Οι Σαββατογεννημένες", ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε στον ρόλο του παρουσιαστή που όπως φαίνεται έχει μπει για τα καλά στη ζωή του.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Γιώργος Κοψιδάς αποκαλύπτει: "Έχω περάσει περίοδο σεξουαλικής επανάστασης"

Γιώργος Κοψιδάς

Καλεσμένος στο "Πάμε Δανάη" της Πέμπτης βρέθηκε ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για την τεράστια αναγνωρισιμότητα που κέρδισε μέσα από τη συμμετοχή του στο reality επιβίωσης, ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που βίωσε σε προσωπικό επίπεδο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ελένη Ράντου εξηγεί πώς εφάρμοσε το "Ζακέτα να Πάρεις" στην κόρη της & μιλά ανοιχτά για την κατάθλιψη

Ελένη Ράντου

Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου συνάντησε το βράδυ της Πέμπτης η Ελένη Ράντου σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε για πρώτη φορά στο πλατό του The 2Night Show και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της επιστροφή με την κωμική σειρά της ΕΡΤ, "Ζακέτα Να Πάρεις", αλλά και κατά πόσο η ίδια εφαρμόζει την αγαπημένη φράση κάθε Ελληνίδας μάνας στην πραγματική της ζωή και την κόρη της, Νικολέτα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Οι συνολικές ψήφοι & τα έσοδα για την Acun Media

Survivor

Μια νέα αποχώρηση συνέβη στο Survivor στο επεισόδιο της Τετάρτης και ο Παύλος Γαλακτερός ήταν αυτός που έφυγε από το ριάλιτι. Πώς όμως κινήθηκε η ψηφοφορία;

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα και το ρεπορτάζ του: "Ψήφισαν γύρω στις 50.000 τηλεθεατές. Η είσπραξη ήταν περισσότερο από 100.000 ευρώ"

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Μιχάλης Σαράντης μιλά για το περιστατικό που στιγμάτισε τη ζωή του

Μιχάλης Σαράντης

Τελευταίος καλεσμένος στο The 2Night Show της Πέμπτης, ο Μιχάλης Σαράντης ο οποίος άνοιξε τα χαρτιά του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, βραβευμένος με βραβείο Χορν, τον οποίο απολαμβάνουμε στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, "Φαμίλια" μίλησε για τη μεγάλη του αγάπη, το θέατρο, στο οποίο είναι εστιασμένος τα τελευταία χρόνια, αλλά και για την απόφασή του να κάνει στροφή στην τηλεόραση, δοκιμάζοντας μάλιστα με αυτό τον τρόπο να αποτινάξει από πάνω του τη σοβαροφάνεια που τον διακατέχει.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ