Follow us

Η Βίκυ Καγιά "αδιαφορεί" για τον ντόρο γύρω από το όνομά της. Βγαίνει βόλτα με τον υπέροχο γιο της

Η οικογένεια είναι η προτεραιότητα της αγαπημένης παρουσιάστριας.

MissBloom TEAM
Βίκυ Καγιά NDP

Τις τελευταίες μέρες βρίσκεται αναμφισβήτητα στο επίκεντρο της προσοχής, μιας και η αποχώρησή της από το πετυχημένο τηλεοπτικό σόου "Greece's Next Top Model" έχει συζητηθεί όσο τίποτε άλλο. Ο λόγος φυσικά για τη Βίκυ Καγιά, η οποία αναλαμβάνει την παρουσίαση του "Dancing With The Stars", αφήνοντας τη θέση της στην κριτική επιτροπή, του ριάλιτι μοντέλων.

Πολλά έχουν ακουστεί για τις πιθανές αντικαταστράτριές της, ενώ το όνομα της Ευαγγελίας Αραβανή παραμένει το επικρατέστερο μέχρι στιγμής, χωρίς ωστόσο ακόμα να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση.

Από την πλευρά της η εντυπωσιακή Βίκυ, φαίνεται να ενδιαφέρεται για τα πολύ σημαντικά στη ζωή της, που δεν είναι άλλα από την οικογένειά της. Έκανε λοιπόν ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και πήγε βόλτα στη Βουλιαγμένη μαζί με τον κατάξανθο γιο της Κάρολο.

Η Βίκυ Καγιά "αδιαφορεί" για τον ντόρο γύρω από το όνομά της. Βγαίνει βόλτα με τον υπέροχο γιο της

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τη διάσημη μαμά να προσέχει τον Κάρολο ενώ εκείνος έπαιζε με το ποδηλατάκι του. Όσο για το στυλ της Βίκυς που θεωρείται ιέρεια της μόδας; Απλό, λιτό και υπέροχο. Ό, τι πρέπει για μία χαλαρή βόλτα με τον γιο σου.

Πηγή | WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ