Follow us

Αντώνης και Βάσω Νικοπολίδη | Σπάνια πλάνα από το σπίτι που μένουν με τα παιδιά τους

Η εσωτερική σκάλα και η cozy ατμόσφαιρα.

Αντώνης και Βάσω Νικοπολίδη NDP

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, αν και ακριβοθώρητα δεδομένης της πιο διακριτικής στάσης ζωής που έχουν επιλέξει, δεν είναι άλλο από τον Αντώνη Νικοπολίδη και τη Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη. Ο προπονητής και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και η πρώην μπασκετμπολίστρια έχουν δημιουργήσει μαζί μια ευτυχισμένη οικογένεια, αποτελούμενη από τα τρία τους παιδιά, τον Γιάννη, τη Μαριτίνα και τον Γιώργο.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Happy Day, η Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη είπε για τη γνωριμία τους: "Βγήκαμε με έναν συμπαίκτη του ο οποίος ήταν αρραβωνιασμένος με μια συμπαίκτριά μου. Στην πορεία εκείνο το ζευγάρι χώρισε και εγώ παντρεύτηκα με τον Αντώνη. Για εμένα ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, για εκείνον όχι να πω την αλήθεια. Και μόνο που με πλησίασε μετά από έναν χρόνο, μόνο κεραυνοβόλο δεν το λες".

Η οικογένεια διαμένει σε ένα άνετο, cozy σπίτι, από το οποίο οι δύο χαρούμενοι γονείς έχουν μοιραστεί μερικά σπάνια πλάνα στα προσωπικά τους social media, κυρίως στο Instagram. Αυτό που ξεχωρίζει είναι η προτίμηση στο λευκό χρώμα, που προσδίδει επιπλέον φωτεινότητα στον χώρο, αλλά και η εσωτερική σκάλα, τα διακοσμητικά κεριά και οι πίνακες στους τοίχους. Πάρε μια γεύση από τις φωτογραφίες που ακολουθούν:
Loading...
Loading...

Loading...

Loading...

Loading...
Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ